Maaf. Exam. Rehat. Balik. Online. Update. Rindu. Jejak. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Sunday, May 2, 2010

Maaf. Exam. Rehat. Balik. Online. Update. Rindu. Jejak.

Assalamualaikum semua!! salam ceria di hujung minggu...



Maaf. plus Balik.
Maaf la kalau 2 3 hari ni Zu tak update and  tak rajin blogwalking. huhu. Tengah kemas - kemas. Biasa la kan.. nanti Zu nak balik rumah. Yippy!! Balik mana?? Mesti la balik Gombak.. hehe. Ada sesiapa orang Gombak tak kat sini? Angkat tangan please, nak kira berapa orang.. =)


Exam.
Hmm.. Selasa ni (4Mei) Zu ada paper subjek Falsafah dan Dasar. (nama penuh: Perkembangan Pendidikan di Malaysia: Falsafah dan Dasar)....Doakan Zu dapat jawab ye..  Psssttt.. tapi kan, macam orang tak ada exam je. haha,. Boleh lagi blogwalk..ngee...



Balik. plus tak Online. plus Rehat.
Ni nak bagi tau lagi, hee.. Lepas exam pagi tu Zu terus balik rumah ye..Dan bila kat rumah tak ada la nak online je macam sekarang ni. Tak nak la pergi CC selalu. Sekarang ni pun duit dah tak ada. T_T sedihkan? so, start Selasa sampai tak tahu lagi bila, blog ni akan direhatkan sementara. So, (once again) mungkin blog ni akan bersawang, berdebu, berhabuk, dan segala macam ber lagi.


Online. plus Update. plus Rindu. plus Maaf.
Kalau ada update dari Zu sepanjang cuti sem ni means tu dah rindu tahap cipan (tak nak guna cipan.kesian kat dia.) tak boleh tahan. hehe. dan Zu nak minta maaf sekali lagi kalau tak boleh nak balas semua kunjungan korang time Zu online tu. Mahal beb kalau duk situ lama - lama. Nak karang ayat pun dah take time.. huhu..


Jejak. plus Online.
So, siapa2 yang datang nanti and nak Zu lawat dia balik, tinggalkan la jejak kat komen ye sebab takut kalau tinggal kat chat box, nama korang akan hanyut di telan arus lautan pasifik ok. stop mengarut. sebab takut nanti nama korang akan turun ke bawah dan ke bawah dan ke bawah sampai nama korang hilang. (kalau tak silap shout mix save 150 mesej je.) so, kalau korang komen, boleh la Zu buat lawatan balas kat blog korang pulak bila Zu online nanti.


Rindu.
Ok la. Tu je kot nak merepek kali ni. Nanti mesti rindu nak merepek lagi. T_T   Haa.. kalau ada sesiapa yang rindu kat Zu (ada ke?) boleh la baca entry - entry lepas ye.


Nota lantai rumah: perkataan yang Zu bold tu bukanlah keyword untuk SEO ye. hehe.


salam sayang plus rindu,
-zulaikha-

6 127 comments:

si[jari] telunjuk said... [Reply to comment]

gud luck..

selamat balik kampung.

selamat berehat..

jumpa lagi nanti:))

zulaikha said... [Reply to comment]

@cik kiah:
thanks..

thanks..

thanks..

jumpe lagi nnt~~ (mesti miss byk entry akk nnt..xpe.. nnt dah online zu bukak dari awal ye.. ^_^)

Aidi-Safuan said... [Reply to comment]

la, dok gombak ke? dekat dengan rumah orang asli ke dekat dengan batu caves? :p

zulaikha said... [Reply to comment]

@aidi:
dua2 jauh... hehehe...

Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

Wat yg terbaik ye...all da best..=)

zulaikha said... [Reply to comment]

@yuni aisyah:

insyaAllah..
thanks =)

Related Posts with Thumbnails