Ranking Blog? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, May 3, 2010

Ranking Blog?

Bila Ben Ashaari bercerita tentang ranking blog beliau, Zu pun jadi excited nak check jugak. hee.. Tak tahu nak check kat mana?? Haaa.. Klik [ sini ]. 


ni untuk..
Blog Ben Ashaari
www.benashaari.com


dan ini untuk ...

Blog Ben 10.
Eh, silap. Blog Zu la..
zulaikhamohdnor.blogspot.com 
 

Perghhhh!!! Jauhnya beza!!

 17 032! itulah jarak antara blog Ben dan Blog Zu. Tak pe Zulaikha, tak pe. Teruskan Usaha!! Yeah!!


Tapiiiii!! Ada tapi nya.. Haaa.. tengok gambar kat bawah ni..


Terubat hati Zu bila tengok ranking blog ni dah meningkat. dari 21 036 ke 17 777.  Beza 3 259 . \(^_^)/ Ranking ni Zu check masa 25 April sebab nak tengok blog ni makin ok ke makin K.O. huhu.


Terima kasih kat korang yang sudi jenguk - jenguk Zu kat sini.. 


Nota lantai rumah: Nanti mesti ranking jatuh balik. T_T (rujuk entry sebelum ni ye..)

salam sayang;
-zulaikha-

22 127 comments:

Kujie said... [Reply to comment]

nasihat : jgn tgok ranking kerap sgt, nnt stress...hidup biar sedap

hehehehe


utk pencapaian peribadi, kan

bh said... [Reply to comment]

setuju dengan komen atas..jangan terpedaya dengan ranking=)

KaiZeN SHiNoBi said... [Reply to comment]

BH bawah sejuta... ahaks...

btw cik zulaikha... ranking anda telah naik ke 2,746,960.. ahaks...

Kapten said... [Reply to comment]

susah nak menapak jauh ke depan
kena lama bertahan dalam blog ni
ben tu kes spesial kot

zulaikha said... [Reply to comment]

@kak kujie:

thanks. Btul tu, tak leh tengok selalu.. nanti stress sendiri. T_T

p/s: tgk sekali sekala tak apa kan? :D

zulaikha said... [Reply to comment]

@BH:
thanks :)

p/s: ranking BH lg tinggi. heheh..

zulaikha said... [Reply to comment]

@kaizen:

thanks.. masih jauh lagi.. tp tak pe.. janji enjoy blogging ^_^


btw, kaizen punya 982 245. teruskan berblog ye =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@kapten:

btul2.
perlukan usaha yg gigih untuk mju lebih jauh.

xpe la.. yg penting kita bahagia. hati senang. =)

ben memang special kes..

tp Kapten Luffy pun apa kurangnya :D

Sylarius said... [Reply to comment]

tulis lah dari hati, nescaya kamu beroleh kepuasan.

Anarm said... [Reply to comment]

teruskan berblog demi ranking.. hehee

cik nurulain said... [Reply to comment]

dah maju ek zu? cn pnya blog cikai je kut. haha~

s1t1 2uL41k4 said... [Reply to comment]

hye... nama kite pun zulaika.. salam kenal.. =)

ranking.. sye tak penah kisah pun.. sebab saya menulis adalah untuk diri sendiri.. =)

Legasi Piston Pecah said... [Reply to comment]

sebenarnya seronok buat blog nih..dapat ramai kawan..geng2 yang jugak minat berblog..walau tak pernah jumpa dekat alam realiti..

pasal ranking tu jangan risau sangat..lama-kelamaan akan naik sendiri tanpa disedari..hihi

~Blabberina~ said... [Reply to comment]

kita pun ade auto entry psl menda ni..nnti baca la dlm kul 6ptg yee

Pisyek said... [Reply to comment]

mcm best je ranking naik...

hahaha...

tahniah~ XD

MOHD AMIR MORAD said... [Reply to comment]

salam...yer tak yer jugak...jangan percaya rank-rank ni...kekadang depa tipu jer..nak suruh kita kuat keje lagi...keje rilek jer...

http://amirkomeng.blogspot.com/

noor afzan said... [Reply to comment]

ranking alea ni kadang2 ntah le..
kejap naik kejap turun..
x leh nak caye sgt la..

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

uit..bile nak update nie???

Lovely Kitchen said... [Reply to comment]

Salam...errm kena usaha keras utk klu nak dpt gud ranking...tak tercapai dek akalku...hihiii

zulaikha said... [Reply to comment]

@sylarius:
btul tu.. sokong2!!

@bro anarm:
insyaAllah.. tapi saya tak nak kejar sangat..just check untuk suka2 =)

@CN:
alhamdulillah..eh, CN punya pun ok pe.. xpe..yg penting happy..^_^

@siti zulaikha:
salam kenal juge =) jd diri sendiri untuk diri sendiri. itu lebih penting kan? =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@legasi piston pecah:
thanks =) stuju2. ramai member dr alam maya ni..

@blabberina:
insyaAllah sy akan jenguk.. maafla ye lambat sikit...

@pisyek:
thanks.. tak de ape pun.. untuk suka2 je. sekali sekala buat dapat la jugak naikkan semangat..hehhe..

@amir:yeah!! jom kita kerja kuat untuk blog..tapi kerja2 kat luar jangan dilupekan.. hehe <- pesanan untuk diri sendiri...

zulaikha said... [Reply to comment]

@kak afzan:
caye sikit2 boleh kan?hehe..

@wan:
dah update. jangan lupa baca ye..

@lovely kitchen:
jom usaha sama2 =) yakin boleh!! yeah!!

Related Posts with Thumbnails