once a blogger, always a blogger. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, November 23, 2010

once a blogger, always a blogger.

Wahh. Tajuk kemain lagi. Bukan apa, dah lama tak update blog. So hari ni rasa gatal tangan jap nak menulis. Walaupun study tak habis lagi. Ish..ish,,ish,, Jangan ikut ye. 


perkara #1:

Semoga berjaya buat adik - adik yang ambil Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Buat elok - elok. Bila sebut pasal SPM ni teringat cerita sedih masa Zu SPM dulu. Agak terkilan sebenarnya sebab tak baca subjek Bio tu betul - betul. Lagi satu subjek yang buat Zu terkilan ialah subjek BI. Memang sadis ceritanya. Tapi nak buat macam mana. Benda dah lepas. Biar je la.. Kan?

Tapikan, rindu woo nak ambik SPM balik. Haa.. Antara kenangan yang tak boleh dilupakan! Zu jadi saksi masa pengawas peperiksaan nak buka soalan. Bagi yang dah terlupa, soalan tu dia isi dalam beg plastik hitam (bukan beg sampah tu oii. jangan salah bayang). So, bila nak gunting beg tu kena ada saksi. Lepas tu saksi akan tanda tangan. Lebih kurang macam tu la.. Masa tu mula la perasan, famous sign gue. Haha. (Ok. Kalau nak muntah ke nak apa, silakan...)


Ok. Tu cerita SPM Zu..So, once again GOOD LUCK!. Do the best! terutama untuk bebudak SMK Sungai Pusu, Gombak :)


Perkara #2:

HAPPY BIRTHDAY TO NUR FARAHIN BT RAZLAN. 

Hari ni birthday beliau. Lagi sebulan lebih, birthday den pulak. hehe. Oh ya, Cik farahin ni sekelas dengan Zu masa kat matrik (KMNS) \(^_^)/


Perkara #3:

Zu telah di-tag oleh Jiha. Due date 30 Nov 2010. nanti Zu buat ye. Sekarang tak sempat lagi. Huhu.. Lepas paper PDE (Partial Differential Equation), Zu buat. InsyaAllah. 


Ok.. Tu lah dia perkara yang nak dibebelkan hari ni. Sekarang kita sambung study balik. Kalau entry tak ada kaitan dengan tajuk maaf la ye. Tajuk tu just nak bagitau saya gian nak menulis setelah 2minggu lebih tak mengarang. hehe.. :) 

Sekian. Roger n out!

Assalamualaikum.

salam rindu;
-zulaikha-

4 127 comments:

Philip Khor said... [Reply to comment]

nice article - go study. haha

yetNaza said... [Reply to comment]

akpun dh di tag.. tp xtau nk wat cmane???

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

ek eleh.. takat tandatangan bungkusan paper exam, sy pun ade. hahahaha...

hai zue.. lama tak datang sini.. ;)

kirim salam kat farahin tu ea..

Nawza said... [Reply to comment]

wah...setelah menunggu sekian lama, akhirnya ade gak N3 baru..hahaha..
gud luck final exam yer..

Related Posts with Thumbnails