Blog | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Friday, June 8, 2012

Blog

Hai...

Jam kat kappy dah menunjukkan angka 2.19am tapi mata ni tak rasa mengantuk lagi. Mungkin dah terlepas waktu tidur kot. So, untuk masa yang ada ni lebih baik Zu update blog.. Edit - edit blog.. Kan? Kan? Kan?


Haa.. Perasan tak apa yang dah berubah kat blog Zu ni?


Yezza... Tulisan dah lain. Nak tahu tak? Sebelum tukar tulisan tadi, Zu tenung-tenung la blog Zu ni, Zu rasa macam skema pulak. Huhu. Bentuk tulisan macam formal je. So, sekarang Zu dah tukar font baru. Hee. tak tahu la hasilnya okey ke tak. Korang suka tak?~ Hehe..


Ahhaa! Dalam entry ni jugak Zu nak ucapkan selamat datang ke dunia blog kepada adik kesayangan a.ka. pemilik blog Tentang Aku . Kalau korang bosan tak tahu nak buat apa, boleh la singah-singah baca blog dia. Hehe. Promot jangan tak promot..! (10% ye sis!! Haha..)


Okay lah, rasanya sampai sini je la pertemuan kita hari ni. Zu kena paksa tidur jugak macam mana sekali pun sebab esok my family and I nak pergi Terangganu :) Doakan kami selamat pergi dan selamat balik sini semula ye :) Terima kasih..


Take care! Tata~

2 127 comments:

Tentang Aku said... [Reply to comment]

em, kappy ke lappy? hehe
em, thanks ye tolong promot blog angah.. tulisan baru ni lawa.. baru la x macam skema matematik sangat..hee =D

zulaikha said... [Reply to comment]

@Tentang Aku

hahaha... typo la.. itu lappy sebenarnya...

lawa eh? lawa eh? heeee *bangga jap.

Related Posts with Thumbnails