eh, dah cuti sekolah? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, May 30, 2011

eh, dah cuti sekolah?

Ha! Kamu! Berapa lama dah tak menaip? Mana pergi selama ni?


 Okay. Maafkan saya, sangat sangat sibuk minggu lepas. Sibuk tanda kertas exam sambil sibuk jalan - jalan. Haha. Jadi, bila ada kat bilik, sempat bukak facebook je lepas tu mengantuk dan tido. So, blog diabaikan sekejap. Dan.... memandangkan sekarang ni cuti, jadi rasanya boleh la singgah sini sat.


Baiklah, apa plan cuti sekolah ni? Ceh, soalan baik punya! Macam la free sangat kan? Okay, plan saya first week buat segala kerja - kerja dan 2nd week baru boleh berjalan - jalan. Itu plan saya, apa pulak plan korang?


Err.. idea dah beku. Babai.

2 127 comments:

Buat Duit Internet said... [Reply to comment]

Plan pertama cuti skolah aritu, pegi jumpa bakal mak mertua. Dah selesai ~

Plan kedua cuti sekolah sekarang ni, pergi kacau kawan-kawan yang naik pelamin. Wofoooo!

ainol akasyah said... [Reply to comment]

cuti sekolah baca novel pun best kan

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

Related Posts with Thumbnails