Blogging tips dari 2dayblogger | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Thursday, March 24, 2011

Blogging tips dari 2dayblogger

Hype. Apa khabar? Awak, hari ni nak tak nak saya kena juga update. Hoho. Dah berapa lama ni tak update eh? Kesian awak yang datang blog ni asyik tengok benda sama je kan? So, hari ni dapat la awak semua baca entry baru saya ye. 


Awak nak tahu tak, hari ni saya jumpa satu artikel yang best, eh, bukan satu tapi dua. Awak nak tahu tak apa dia? Meh saya tunjuk kat bawah ni ye. 


dan



Ohh..Terima kasih la kat En. Faisal owner blog 2dayblogger sebab share artikel yang baik ini. Okay la.. Cukup la tu ye. Bukan nak membebel sangat pun hari ni. Just nak cari feel blogging je. Tak boleh biar sepi lama-lama sangat. Nanti terus tenggelam je blog ni. Hoho. 


Okay la sayang-sayang sekalian, jumpa lagi lain kali. Daaa~~~

6 127 comments:

Tasha said... [Reply to comment]

owh..okay.

hafiz hafizol said... [Reply to comment]

waa... nice tips.. tens..

Along Tapa said... [Reply to comment]

ko layan gak ek 2dayblogger tu ek..bagus tips-tips dia bagi tu..

aku ingat ko nak cakap pasal entri baru dia tu..baru nak respon kat sini...hihi...

Gorengbaek - Cerita cuti yang menyedihkan....

Hangit Habis dah - Aku dah faham dah sekarang....

Kerat Senget - Hangit Habis dah

Faisal Abdullah said... [Reply to comment]

thank sebab sudi kongsikan tip sy =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@Along Tapa

memang bagus blog dia. banyak input. :)

zulaikha said... [Reply to comment]

@Faisal Abdullah

welcome. thanks jugak sbb en.faisal sudi singgah sini :)

Related Posts with Thumbnails