Kenapa @NuffnangMY saya jadi macam ni? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Wednesday, March 2, 2011

Kenapa @NuffnangMY saya jadi macam ni?



Assalamualaikum dan salam sejahtera. 


Sebenarnya dah lama ZMN nak tanya pasal benda ni tapi asyik miss je. Ok la, straight to the point. Malas nak bagi intro panjang-panjang. Masalah dia macam ni..


Problem ni bermula lepas ZMN integrate ChurpChurp dengan Nuffnang. Korang perasan tak part Getting started, Analytic dan Earning tu dah jadi list. Sebelum ni kan dia tersusun kekanan dan dalam bentuk icon. Cantik je time tu. Sekarang dah tak cantik. Tak suka! Tak suka! Kalau dulu "Wa sayang sangat sama ini Nuffnang" sekarang nak bukak Nuffnang pun malas je. Sedih woo..


Lepas tu icon Nuffnang dengan ChurpChurp tu pun tak hilang-hilang. ZMN dah integrate la and I know the reasons why I'm doing that. ZMN pun dah baca benda tu sebelum integrate. No need to tell me again. Haisyy...


ZMN tak tau la nak buat macam mana dah ni. So, kalau ada sesiapa yang tau macam mana nak solve masalah ni harap sangat dapat membantu. Kalau korang ada masalah yang sama dengan ZMN pun boleh kongsi. Ke memang ZMN sorang je yang ada masalah ni? (T__T)

8 127 comments:

yanmie said... [Reply to comment]

Assalammualaikum,

akak pnya dashboard sama je mcm sebelum nie, blm ada apa2 perubahan. ke sebab connection slow so dia load pun xbetul...ehehe


www.yanmieonline.com

inanur@TH said... [Reply to comment]

Ahkak punya pun ok gak.
Tak pernah lak xperience cam ni.
Mungkin boleh tanya Nuffnang sendiri kot.

www.inanur.com

zulaikha said... [Reply to comment]

@kak yan;
hurmm.. tapi kat internet laju pun cenggini. fenin..

zulaikha said... [Reply to comment]

@kak inanur;
errmm.. nampaknya mcm saya sorang je jadi camni.. huhu.. kalau x dapat solution jugak, sy tanya Nuffnang. ;)

yana zuera said... [Reply to comment]

erk, i've no idea. tu la, kena nuffnang sndiri kot zu~.

zulaikha said... [Reply to comment]

@yana
tu la.. tgk dulu camne, kalo xde jalan penyelesaian, baru gtau nuffnang..

Pisyek said... [Reply to comment]

janji duit banyak.. hahaha... xD

zulaikha said... [Reply to comment]

@Pisyek
tapi duit yang ada tak banyak pun.. T__T

btw, sekarang ni dah ok dah. hehe..

Related Posts with Thumbnails