Wishlist | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Wednesday, May 23, 2012

Wishlist

“Aku nak beli benda tu, tapi sekarang ni tak ada duit lagi. Tunggu kerja dulu la” 


Itu statement yang biasa Zu bagi bila nak pujuk diri sendiri suatu masa dahulu. Sekarang ni, perasaan nak beli itu nak beli ini masih lagi membuak - buak dan wishlist pun semakin panjang. Yezza, bila list pun dah panjang Zu jadi tak tahu nak beli mana dulu. 


Nak beli ikut kepentingan atau beli ikut harga? 


Beli ikut harga ni maknanya beli yang termurah dalam senarai dulu, lepas tu baru beli yang makin mahal. Kalau beli ikut kepentingan pulak, alkisahnya tak dapat la nak galaxy tab bagai.. huhu.. 


Apa pendapat awak? Jangan lupa share idea kat ruang komen ye.. Terima Kasih!! :)

2 127 comments:

Tentang Aku said... [Reply to comment]

beli phone dulu.. yang tu untuk kepentingan bersama..hehe.. =D

zulaikha said... [Reply to comment]

@Tentang Aku

Okey, done untuk yang tu. Haha..

Related Posts with Thumbnails