Tripple K: Konvo Kerja Kahwin | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, May 14, 2012

Tripple K: Konvo Kerja Kahwin


Hye guys. Apa khabar?

Alhamdulillah secara rasminya Zulaikha bt Mohd Nor telah bergelar Alumni Universiti Pendidikan Sultan Idris. Syukur sekali lagi sebab Zu dan keluarga tak ada halangan untuk menghadiri Majlis Konvokesyen ke-14 UPSI. Err.. tak ada halangan ke? Actually, adik – adik terpaksa dipontengkan. Haha.. Luckily Eli, Amin, Akim dan Syira tak ada exam pada hari Selasa 8 Mei 2012 so boleh la mereka dipontengkan and thanks a lot untuk angah yang sanggup tak datang kelas dia. Ponteng ler jugak tu.. Hehe.. Luv you sis! Semoga subjek tu angah boleh dapat A!. Tak dilupakan Mr. F yang sudi datang dan menambahkan makna kepada hari yang sememangnya sangat bermakna bagi saya.

Done for the first K. Kalau ada request baru Zu cerita lagi. Hehe.. Kalau ada la..

Rasanya ini kali kedua Zu kerja since Zu pernah kerja selama 4 hari masa lepas SPM dulu. Haha. Kenapa 4 hari? Hurm.. Sebab tak ada soul kerja kat situ kot. Hehe.. Apa pun, untuk 4 hari tu dapat la RM80. Boleh la pergi Pesta Buku Antarabangsa KL dengan kawan-kawan sekolah. Hehe..

Kerja untuk 2nd time ni Alhamdulillah bertahan lama sikit. At least kalau sehingga hari ni ada la 1 bulan 5 hari. Sempat la selesaikan urusan konvo tu dengan gaji pertama. ^_^ Cuma setakat ni kerja adalah berkadar songsang dengan enjoy. Huhu. Tak apa la, mungkin semua ni masa permulaan kerja je. Hurm.. (positif habis~~ huhu)

And for the last K. Sabor la dulu akak abang. Seru tak sampai lagi. Agak-agak dah sampai masanya nanti, teman kabo ler..


Itu je la buat masa ni, nanti teman cerita lagi. Selamat malam :)

4 127 comments:

najwa_cute said... [Reply to comment]

siapekah MR F itu? tettttt....

Tentang Aku said... [Reply to comment]

u're welcome sis.. tahniah.. smoga cepat2 capai lg 2 K tu,,hehe

zulaikha said... [Reply to comment]

@najwa_cute

tett!!!

zulaikha said... [Reply to comment]

@Tentang Aku

terima kasih angah... insyaAllah, doakan la semoga cepat dapat K kedua, baru boleh proceed ke K ketiga.. huu..

Related Posts with Thumbnails