dugaan | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Thursday, February 11, 2010

dugaan



baru petang tadi aku buat post pasal dugaan dan malam ni memang betul2 dugaan yang lebih besar datang. tak tahu nak fikir apa dan mana yang lebih penting. Assignment Pengurusan Pembelajaran yang tak siap lagi. lepas tu esok ada test ODE (ordinary differential equation) yang tak tau boleh jawab atau tak. alhamdulillah dah study sikit. harap2 boleh la yer...dan sejam yang lalu ada lagi satu dugaan. *rasanya boleh diandaikan sebagai dugaan.*kenapa la aku gatal tangan nak bukak facebook time ni. hohoho.






Ya Allah, berikan aku kekuatan.


Mak, nak balik rumah....capat la cuti...










moral of the story:


1. jangan buka facebook sewaktu anda tengah study.


2. jangan tangguhkan kerja.


3. "menangislah andai ia dapat meredakan keresahan hati."


4. ape2 je la.. malas nak fikir. huhu.






ok. need to stop. dah tak boleh nak baca ape yang aku tulis ni. semuanya nampak double.


aku pulak tak habis study lagi... jap lagi nak buat latihan.


fokus zulaikha!! fokus!!


you can do it!!!!


i'm the best!!


-zulaikha-

4 127 comments:

zulaikha said... [Reply to comment]

maaf kalau korang rasa entry ni sangat bosan ataupun korang rasa nak cakap " dia ni xde idea lain ker?" ini bukan pasal facebook semata2. ia melibatkan sesuatu yang lebih besar. tapi saya hanya mampu kongsi tu je dan saya rasa biarlah saya pendam yang selebihnya.

Mr Kamikaze said... [Reply to comment]

Entri yg bgus...

zella said... [Reply to comment]

dh...gi study heheh

zulaikha said... [Reply to comment]

@ mr kanikaze, tq..

@ zella,
baik cikgu~~ =p

Related Posts with Thumbnails