shoutbox dah hilang?? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Friday, February 26, 2010

shoutbox dah hilang??

nota bumbung-rumah: kalau korang cari shoutbox zu tapi tak jumpa. korang jangan bimbang. shout box tu tidak dibuang. cuma disorokkan je... jangan la pulak korang melompat ke blog lain pulak sebab tak jumpa shoutbox ye...hehhe..

alhamdulillah.. akhirnye shoutbox zu dah selamat disorokkan.. hehhe... thanks to mr.anarm dan pisyek sebab share cara - cara nak buat shoutbox ni menyorok...hehe... f.y.i, tutorial ni dr mr.anarm tapi diedit sedikit sebanyak dan digabungkan idea yang dicedok dr pisyek. then the result is.. jadi la macam apa yang korang tengok kat belah kanan ni...

okey la.. nak inform tu je.. Salam Maulidurrasul untuk semua umat Islam... =)

love;
-zulaikha-

4 127 comments:

DANZ said... [Reply to comment]

Salam Maulidur Rasul.
Saya tak guna byk2 hiasan & gadgets sbb nak KISS.

zulaikha said... [Reply to comment]

@DANZ, Salam Maulidur Rasul...
err..KISS tu apa??heeeee

HaWa said... [Reply to comment]

Okey. Jumpa dalam masa lima saat. Ingat nak letak kat shoutbox, tapi tak jadi. Letak sini je komen pun senang, kan? Haha..

zulaikha said... [Reply to comment]

@HaWa, tahniah!! anda adalah pemenang yg kami cari..ekekek... kat sini pun boleh je...

Related Posts with Thumbnails