Header baru lagi!! | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Sunday, January 16, 2011

Header baru lagi!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam senyum simpul lepas tulis entry merapu (rujuk entry sebelum ni). 

Yeah. Lepas lega membebel kat entry sebelum ni, Zu sambung pula dengan menconteng header untuk blog kesayangan ni. Bukannya apa, rasa bosan pulak tengok header lama. Hehe.

So, untuk header kali ni, simple je. Tapi Zu ada apply something yang baru Zu belajar masa cuti hari tu iaitu guna brush tool (klik link untuk tutorial) dengan sponge tool. Bagi yang dah tahap master tu, sila redha ye. Saya tak mampu lagi nak buat header gempak tahap bombastik! Ni aje yang mampu. 

Oh, ya. Tambah lagi satu, eh, lagi dua sebenarnya. First, ada tambahan pensel dan kertas tu. Ibarat blog ni tempat menconteng gitu. Haha. Eh, rasa macam tak baik pula panggil tempat conteng. Tukar la.. Jadi tempat mencurahkan idea. haaa. Kan lagi cute. (eh??) Yang kedua, ada signature.

Hurm.. Tu je la kot yang berbeza dari header2 yang dulu. Apa pun, hope korang selesa dengan header baru ni.  

Ok. La.. Jam pun dah tunjuk angka 2.00am. Dah la membebel untuk hari ni. Zu pun nak tidur. Korang tidur la ye. Jumpa lagi lain kali. Nite. 

Sayang awak semua. 

Pesanan penaja:
- Kalau rasa bosan jangan conteng dinding. Conteng kat Adobe Photoshop. Lagi baik. Peace!


love;
-zulaikha-

6 127 comments:

Uchi kay-f @hmad said... [Reply to comment]

wah awk pun pdni buat header sndiri iyer...;p

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

tahniah! dah pandai buat header sendiri ea.. ;)

wachak said... [Reply to comment]

yeaaa !! zu sudah pandai buat header. buatkan satu bleh ... :P

Nawza said... [Reply to comment]

rajin btol erk tukar2 nie...wan dri 1st time berblog smpai skang nie hader yg same jer...hahaha..

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@Uchi kay-f @hmad

masih belajar :)


@ASaDa RyutaRo

thanks.. tapi xleh lawan header asada. hehe.


@wachak

Boleh sikit2 je. simple2 punye.


@Nawza

Sebab rasa bosan dengan header lama. LAgipun mood tengah ada. layankan aje.. huhu..

s h a f i q h a s h i m _____ said... [Reply to comment]

chantek header blog dia :)

Related Posts with Thumbnails