ceritera hidup. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Thursday, January 6, 2011

ceritera hidup.

Hye. Bertemu lagi kita kali ni. Ni tengah nak biasakan diri blogging balik. Actually recently idea payah sangat nak datang. Dah dua tiga kali asyik menghadap laptop tulis dua tiga baris lepas tu stop. Tak tahu nak tulis apa. Mood nak menulis pun kurang. Haiisssyyy. 

Bila tengok blog orang lain, mula la terfikir. Bestnya dapat tulis something. Oh ya, bila cerita tentang blog orang lain, zu nak ucapkan JUTAAN TAHNIAH untuk INCIK ASADA RYUTARO sebab dah mempunyai domain sendiri iaitu http://www.budakmalaysia.com. Kalau tak silap baru je jugak beliau tukar domain. Tapi kalau zu agak terlambat, minta maaf la ye. hehe. Excited pulak rasanya. Walaupun Asada yang ada domain sendiri tapi zu pulak rasa seronok. Haha. Bolehkan asada? Alaa.. Bukan apa, Zu pun teringain jugak sebenarnya nak ada domain sendiri. Tapi masalahnya kalau blogging on-off macam ni, macam rugi je. kan? hurm..Tak pe lah... Biar masa yang menentukan. Huhu..

ok la. Sampai sini je la dulu. Sebab idea pun dah tak ada. Agaknya dia dah beku kot sebab cuaca sejuk. Hehe. So, sejuk - sejuk macam ni elok la kita tido. kan? kan? kan? tata semua. see you soon..

Cak!! Zu ada lagi la.. Tadi rasa nak tidur. Tapi kepala rasa berat je. So tak jadi tidur. Mana tak berat. Duk fikir pasal proposal. Tajuk pun tak tahu lagi nak buat apa. Kalau boleh tak nak buat something yang berkaitan dengan education. Bosan. Huhu. Pasal nak mengajar pun satu hal. Nak kena pergi sekolah. Takut tahu!

Ok la.. Jam dah tunjuk pukul sebelas. Dah terlebih masa online dah ni. Kerja pun tak buat lagi. Huhu. Kali ni nak stop betul - betul. Tata.. Jumpa lain kali ye..

p/s: boleh ke dari kawan ber 'kau-aku' tiba - tiba jadi lovey-dovey? Tak kekok ke nanti?

love;
-zulaikha-

7 127 comments:

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hahaha.. apakah?? btw tenkiu linkkan nama asada kat sini ;) *kenyit mata*

tau banyak keje, sempat lagi nak update kan. hahaha.. semoga berjaya dengan proposal tu. err.. proposal apa sbnrnya?

hurmm.. soalan yang last tu, nak jawab.

boleh je dari kawan 'kau-aku' jadi 'sayang-abang'. tak sape melarang. janji dengan cara yang betul. hahaha.. yang kekok tu, boleh dibiasakan. lalala~

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@ASaDa RyutaRo

welcome ;) *kenyit mata balik.*

kitorang kena buat thesis, tp sem ni buat proposal je dulu.

part soalan last tu.. thanks bg pendapat.. :)

Along Tapa said... [Reply to comment]

haha..takde salahnya..terasa lebih manja gitu...awww~

blank is an art..aku selalu gak kena..tapi biasanya idea dan mood tu akan datang bila dah start dua tiga kali menulis..lepas tu tak reti nak stop pulak...

Gorengbaek - Kenapa ramai jantan sudah tangkap syok sama janda skang??

Hangit habis dah - Alahai cik kak...bertimbang rasa la sikit ek...

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@Along Tapa

blank is an art.? betul kot, kalau tengok ada je orang tulis pasal dia tak ada idea. Tapi berjela2 jugak. Hehe.

Jie(",)v said... [Reply to comment]

zue...
sapo supervisor mu??
kna wt thesis sal education ko??
sep aku psl calculator weh..
lagi penim..huuhuuhu

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

boleh je kot.. tp kau-aku pun sweet ape..

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@Jie(",)v

supervisor en.azman, aku wat pasal edu tapi tak terlalu edu la..

mu wat pasal calculator? perghhh.. superb!


@Heidi Shafiq

kalau dh suke, panggil ape2 pun sweet kan? :)

Related Posts with Thumbnails