entry pertama 2011 | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, January 4, 2011

entry pertama 2011

Hye. Assalamualaikum. Korang apa khabar? Dah lama rasa tak menulis, sampai rasa kekok pulak. Mood nak menulis pun kurang. Sepanjang cuti sebulan ni banyak perkara yang berlaku. Banyak jugak sebenarnya idea yang datang masa duk kat rumah. Tapi semua dah lesap. Sebab tu la korang tengok blog Zu ni asyik tak update je.


Haa.. Sebelum terlupa, SELAMAT TAHUN BARU ye kawan - kawan. Harap Zu tak terlambat la ye. Tahun 2011 ni banyak perkara yang bakal berlaku kat diri Zu. Antaranya tahun ni ada Latihan Industri  (LI) ngan Praktikal! Praktikal yang tak leh tahan tu~~. CUak seyh.. Macam tak percaya je nak jadi cikgu. Huhu. p/s: taun depan dah abes!! yea!!


Selain dari cerita tahun baru, hari ni jugak Zu rasa seronok, lega, n rasa ringan sangat. Ada 2 sebab, tapi biar la dua - dua sebab tu jadi rahsia. Maaf la ye. hehe..


Ermm.. jam kat lappy ni pun dah tunjuk angka 1.00am. Biar la zu tidur dulu ye. Esok ada kelas pagi. Kelas padat pulak tu. Dari 8am-1pm lepas tu sambung pulak 2pm-7pm. Hish. Dasat.! Macam mane la esok ye. huhu. 


ok la.. Salam rindu tulus dari hati..

with love;
-zulaikha-

15 127 comments:

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

wah..klaz smpi maghrib ek..kesian dy..

Dextrous cyber life

cik zulaikha said... [Reply to comment]

a'ah.. kesian kan? huhu tapi nak buat macam mana.. itu je yang ada...

shahjiehan said... [Reply to comment]

pergh..mesti penatkan..nk buka blog pon mesti jarang2

azam baizen said... [Reply to comment]

missing u. hehe

Lulu caldina said... [Reply to comment]

selamat tahun baru...

mendayung di tengah samudera said... [Reply to comment]

Panjang umur.....? Syukur alhamdulillah, kite masih diberi kesempatan untuk bertaubat dan bersungguh-sungguh dalam berkara. sehingga ketika kita sudah tiba saatnya, kita dalam keadaan tersenyum banhagia dan orang-orang disekitar kita dalam keadaan menangis........ Art your live by useful activities. Hmmmmmmm

leyla_najwa said... [Reply to comment]

aku tau ape die..hehe..tp jgn lupe support aku ek =)

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@shahjiehan
buka blog tu mesti.. cuma tak leh nak lepak lama2 depan lappy la..

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@azam baizen

miss u 2 azam!

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@Lulu caldina

selamat tahun baru jugak..

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@mendayung di tengah samudera

thanks..

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@leyla_najwa

insyaAllah.. ak akn sntiasa support ko..

Along Tapa said... [Reply to comment]

rasa macam surat chenta dari awek lak...berbunga2 rasa..haha

mangaih..padat gila kelas...tu ko yg susun sendiri ke, management yg susun??letih gila siot kalo cenggitu~

Gorengbaek - Pesan cikgu kat sekolah adik aku aritu..bijak2~~

Hangit habis dah - Makin lama aku hidup.makin bosan dibuatnya...

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@along tapa:
a'ah la.. baru sedar dah macam tulis surat kat orang.. haha..

jadual tu susun sendiri.. sebab group lain clash.. tu yg terpaksa wat camni.. nasib la.. huhu

pilotHans said... [Reply to comment]

selamat tahun baru 2011 ^_^

Related Posts with Thumbnails