apa pendapat anda? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Wednesday, January 13, 2010

apa pendapat anda?

assalamualaikum..

dimaklumkan ni entry versi pendek.

just nak tanya korang, perlu tak .::ZULAIKHA::. tukar template baru? ke template yang ni pon dah ok? konpius ni. huhu...

pendapat anda dialu2 kan...

jawab TUKAR atau TAK. kalau nak bagi jawapan lain pun takpe la..
kita ikut majority eh..
kalau ramai yang nak tukar, so zu akan tukar.
hehe...

tuan punye belog;

-zulaikha-

10 127 comments:

ezany said... [Reply to comment]

tuka la yg comei sket.. baru nampak mcm blog perempuan.. hehe.. simple sgt ni..

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks ezany.. kite tengok undi dulu..
p/s: sy pun rasa cam nk tukar..hehhe..

cik nurulain said... [Reply to comment]

bg saya kn zulaikha, takpe kosong begini. cuma tambah header yg wow wow sikit. hihi. itu opinion saya lar. ;)

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks cik nurulain.. point taken. =p

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

betul kata ciknurain tu.. just tambah header da boom je. blog ni dh ckup bgus da.. sbb x yah tunggu lam2 loading.. hehe :)

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks mr.ASaDa...
p/s: tengah blaja nk wat header yg da boom punye...hehhe..

Mr. Cuz said... [Reply to comment]

nak mintak pendapat yer..hehe cuz bukan lah mahir pasal template2 ni..tp kalau ikutkan pendapat cuz la, template ni pun ok dah..cuma tulisan jer kalau boleh bia jangan bnyak2 kaler..pening kpale sebenarnye..hehe

saiz tulisan pn dah ok kot..yang penting jgn bagi blog kita menjadi berat dengan meletakkan pelbagai widget2 yang tak penting..contoh jam dinding dan music ape ntah..

widget yang bersesuaian tu pilih la sendri yer dan kalau terasa macam blog ni jadi berat try la yang len..Rasanya zulaikha pn tahu kalau blog berat apa akan jadi bukan..visitor mesti menyampah punye..hehe

mesti zulaikha dah bnyak baca pasal teknik bloggingkan so mesti zulaikha dah paham pe yang cuz cakap ni..

sori kalau terlebih panjang..ni la pendapat cuz yang tak seberapa..sekian...

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks Mr. Cuz, pendapat anda sgt membantu**oh..skema nye ayat**ok,.. nanti sy kurangkan warna2 tu..heheh...

Mr. Cuz said... [Reply to comment]

ayat skema tak per zulaikha..kat alam maya ni ramai dah yg jadi skema..wakaka

zulaikha said... [Reply to comment]

hahahha.. tau xpe.. xpe.. biar skema.. asal ramah..hehhe
x gitu Mr.Cuz? heheh..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.