openday Za'ba | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Sunday, January 31, 2010

openday Za'ba

assalamualaikum semua... skarang ni tengah rehat. so, zu pergi rumah umi and yana, and sempat la online kejap. ni ada sedikit cerita+gambar buat tatapan korang semua... ahaksss..

cerita 1: masa bengkel fotografi...
1st, kitorang duduk dalam kumpulan dan En.Azlan bagi penerangan pasal DSLR, macam mana nak hasilkan gambar yang cantik..lepas tu kami diarahkan untuk ambil gambar sendiri. yang penting guna manual setting yer. bukan auto. kena kawal f-stop, ISO, shuttle speed.. kalau nak tahu lebih lanjut pasal term2 ni, sila tanya incik. google ye..lepas ambil2 gambar tu, kami kena pilih 5 gambar untuk dikritik... waktu petang pulak, kitorang belajar pasal photo editing. guna photoshop. overall, benkel ni best la..yang penting zu dapat amek gambar dengan DSLR.. hahah... rasa cam nak beli la satu hari nanti. tapi kena pro dulu. kalau tak, sia-sia jer...
gambar2 ni diambil oleh cik Umi masa bengkel fotografi...layannnn...

macam pro je.. hahaha..padahal ape pon tak tau..

jangan cakap saya gilecamera eh...diorang yang tak nak..heheh


next....
 
cerita 2: 
haaa.. nak tunjuk kat korang.. jeng3...
 
cantik kan gelang ni? friends forever...

cerita 3: 
gambar ni masa pertandingan nasyid.. destiny datang buat persembahan.


 
saya: tiada dalam gambar. tapi kena masukkan jugak gambar ni sebab, nak tunjuk kump destiny.


 
haaa... yang ni saya ada.

8 127 comments:

~PakKaramu~ said... [Reply to comment]

Pak Karamu menziarahi blog anda

cik nurulain said... [Reply to comment]

gumbira ek cik zu kita ni. beriya-iya betul dia promote open day kolej dia ni dr hari tu lg.

happy nampak amek gmba dgn artis? peminat setia ke? hehe~

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

wah...cantik gelang 2..xde tuk wan ke sebijik???hahaha

zulaikha said... [Reply to comment]

@pak karamu:
terima kasih.. ;)


@CN:
memang excited pun promote..hehhe.. peminat setia? tak la..


@iwan:
wan nak jugak ke? nanti kite men tukar2.. mao?

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

nak3X... tp nak tukar ape je ngan wan???hahaha

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan:
xleh tukar gelang... x seswai..
so nk tukar ape?

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

tukar kata...hahahaha

zulaikha said... [Reply to comment]

tukar kata? >like<

term baru untuk sembang ker? hee..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.