thanks semua!!! (edited version) | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, January 18, 2010

thanks semua!!! (edited version)

sat lagi ada kelas. tapi zu sempat buka nuffnang jap. nak tau tak ape yg zu nampak??
jeng..jeng..jeng!!!!
ni dia...mempersembahkan...

**buat2 la korang nampak ada gambar earning dr nuffnang yang tertera RM2.25**
*disebabkan ada masalah sikit, photo akan diupload kemudian..hehe..sori ek..*

alaaaa... baru dua hinggit dua puluh lima sen pon nak kecoh???

ok. kalau yang dah lame bergiat dalam industri pem-blog-an ni mesti rasa cam sikit je ni. tapi as beginer cam saya, ni dah dikira rezeki BESAR..hehehe..ye la siapa la yang senang2 nak bagi duit kat kita kan?

so, zu nak ucapkan baaaanyak2 terima kasih kat kawan2 yang rajin dan tak jemu2 lawat blog ni. thanks jugak pada yang rajin tinggalkan comment kat blog zu.

p/s: amalkan lah klik2 bila nampak iklan kat blog orang. nanti orang tu akan rasa happy bila earning dia meningkat lalu orang tersebut akan meng-klik2 kat blog anda. ohh..


amalan kat atas tu dah tak boleh pakai ye, nanti kena banned..



jotaan terima kasih kpada sifu2 blogger yang zu da cilok sikit ilmu2 diorang. daripada diorang la zu belajar cara nak buat itu ini.
thanks nuffnang. muuaahhh!!


thanks mak sebab lahirkan along. ^.^

last, sebelum zu shut down laptop ni. zu nak cakap thanks skali lagi kat korang semua.

mood: happy dan excited nak pergi kelas.
lokasi kejadian: dalam bilik dan ditemani buku communicative chinese 1.
pesanan penaja: nanti malam zu update lagi kay. gtg now. salam...

with love;
-zulaikha-

12 127 comments:

cik nurulain said... [Reply to comment]

eh eh suka nya dia. terus mood elok nak ke kelas ek. bagus lah tu. :)

paggil zu leh tak? zulaikha pjg beno...

p/s: zu buang lah word verification kat komen tu. ssh blogger nk drop komen kat zu tau. karang elok2 diorg bsmgt nk drop komen, trus mls. just an advise. sbb dulu ada org advise CN cmtu :)

kasihkuamiera said... [Reply to comment]

jeles la klu cakap bab nufnnag nie..xreti waaaaaa

zulaikha said... [Reply to comment]

suke sangat..hehe ^.^ biase la..org baru...ngee..

nk pggil zu pun boleh...ikut keselesaan..hehe..

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks cik nurulain sbb tegur zu, nanti zu buang word verification tu. xsedar plak dier ade kat situ.

p/s: maaf ye smua..
jangan segan2 nak tinggalkan comment lg,.hehe..

zulaikha said... [Reply to comment]

cik kasihkuamiera, sabar...saya mula2 dulu pun sedih jugak bila tgk org lain punya earning melimpah2..huhu...

blajar sikit2...good luck!!

pak long said... [Reply to comment]

salam...
2 hengget akan jadi 2 juta hengget..
appy selalu

zulaikha said... [Reply to comment]

pak long, smoga earning paklong juga melimpah2...
p/s: kalau dah melimpah tu, share2 la...heheh....

Mr. Cuz said... [Reply to comment]

bagus2..teruskan semangat blogging tu..jangan cari duit jer..hehe blaja pn perlu diutamakan..hehe

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks Mr.Cuz,
insyaAllah sy akan ingat pesan anda.

budakhitam said... [Reply to comment]

bahaye beb..nanti nuffnang mengamuk habis sekalian blogger..kui3

zulaikha said... [Reply to comment]

@BH:
hahah.. ha'ah la.. kne edit entry ni.. karang x pasal2 kne banned.

zulaikha said... [Reply to comment]

@readers:
untuk maklumat lanjut: baca ni juga -->

http://zulaikhamohdnor.blogspot.com/2010/04/saya-tak-nak-kena-banned-nuffnangers.html

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.