cubaan pertama | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Sunday, January 17, 2010

cubaan pertama

assalamualaikum. apa khabar semua? sihat? sebagai orang yang baru belajar, zu nak cuba 1 benda iaitu cuba buat schedule post. **ok. saya tahu saya agak terlambat** otai2 blogger semua jangan la gelak yer..malu den.

kepada yang belum tahu, meh sini zu nak ajar..cheyywah.. padahal zu tulis apa yang google bagi tau je.

1. kat bawah editing box tu kan ada post option. ada tak? haaa... klik kat situ, then korang akan nampak post date and time kan?? ok, korang tukar ke masa yang korang nak post tu keluar.

2. then, korang taip la ape korang nak tulis. lepas tu baru publish.

pesanan penaja: korang tuka dulu sebelum nak publish tau. sebab kalau dah publish, pastu baru korang tukar tarikh, dier still akan publish.


budak baru belajar yang sayang sangat kat pembaca2 dier;
-zulaikha-

2 127 comments:

Uruchimaru @ kf said... [Reply to comment]

buah cempedak diluar pagar..
ambil galah tlg jolokan..

ok sila sambung.....

btw gud n3 !

zulaikha said... [Reply to comment]

en.uruchimaru,

buah cempedak diluar pagar,
ambil galah tolong jolokkan,
sy budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.

anyway..thanks yer...

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.