i like it. =D | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, January 26, 2010

i like it. =D

alhamdulillah.. akhirnya leh jugak online dengan aman dan sejahtera. walaupun online hanya di hall rumah bukan di bilik sendiri. tak pe. yang penting saya dapat update kesayangan saya ni.

virus - virus juga telah dihapuskan dengan bantuan cik avira. - note: sebelum ni tension pikir pasal virus2 ni.- harap2 boleh la pergi bengkel photo editing dengan tenang. - promot: datang la ke kolej za'ba ye.-

haaa... hari ahad lepas zu, yana, umi, and najwa pergi tasik proton, kat proton city. cantik. kitorang pergi naik basikal. hehe.. serius cakap zu memang dah lama tak naik basikal.  mula - mula rasa cam excited + takut jatuh. tapi lama2 ok jer..ni zu letak sikit gambar kat sana. kalau nak letak semua, dikhuatiri korang akan lari. hehe..

gadis2 ayu..


K.A.M.I



pantang nampak kamera. hehe..

jujur cakap. ni hari ahad yang paling BEST!!!! thanks kawan2.

ok la.. tak nak cakap banyak2. saya nak pergi berkebun.. ahakss...

ku gembira;
zulaikha

6 127 comments:

aisha wUtevA!! said... [Reply to comment]

waaa, rajinnye pi berkebun..
kebun real ke?? kat FB jek??
hahah

zulaikha said... [Reply to comment]

tenkiu...kebun kat fb jer... aisha ade kebun jugak ker?hehe..

cik nurulain said... [Reply to comment]

perkh. seronok berbasikal tuu...CN mcm gian lak nak berbasikal. lama tul tak pgg benda alah tu. besh r men basikal, leh kurus kan kaki( bagi wanita berkaki gemok cm CN lor)

da agk da. mesti virtual farm punya. ceis...

zulaikha said... [Reply to comment]

@CN,
jom kita naik beskal..g jalan2... *cam dekat je kan* hahah...

virtual je yg mampu.. yg betul punya x cukup duit nak jaga..huhu..

Uruchimaru @ kf said... [Reply to comment]

bergambar sakan naaa.......

zulaikha said... [Reply to comment]

@uruchimaru,
memang suka bergambar..hehe

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.