rajin blogging dan rajin blogwalking?? let's check it out!! | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, January 4, 2010

rajin blogging dan rajin blogwalking?? let's check it out!!

salam ceria dipagi hari.

buat blogwalker dan blogger2. tak kiralah blogger lama yang nak famouskan blog dia or yang baru berjinak - jinak dengan dunia blog dan tak lupa juga kepada sesiapa yang baru nak join blogging.

macam ni cerita dia. pada suatu pagi yang hening. saya dengan rajinnya ber'blogwalking'. dan terjumpa satu blog. bagi saya ia amat bagus dan amat berkesan untuk memeriahkan lagi blog anda. malas nak cakap banyak.
p/s: sebenarnye nak cepat. ada kelas kejap lagi.

so, let's check it out.

http://opsclick.blogspot.com

ok lah. gtg now. have a nice day ya!!!

5 127 comments:

Aidi-Safuan said... [Reply to comment]

hehe..da register gak dah.thanx!

zulaikha said... [Reply to comment]

welcome.. rajin2 la datang cni yer...

BOM321 said... [Reply to comment]

copy kod pada exchange dalam akuan nuff pastu letakkan pada template sebelum tanda /body

BOM321

Uruchimaru @ kf said... [Reply to comment]

ti diushar!

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks boom321. nnt sy try...

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.