.bola dan saya dan bola. (part 2) | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Sunday, July 11, 2010

.bola dan saya dan bola. (part 2)

assalamualaikum.. alhamdulillah ada lagi kesempatan untuk saya menulis post kedua tentang bola ni. (^_^) kalau sesiapa yang tak baca lagi .bola dan saya dan bola. part 1 boleh baca kat sini. [klik sini]



Dalam post sebelum ni Zu ada bagi tau team mana yang Zu minat dan sejak bila kan? Kali ni.. jom kita sambung cerita yang tertunggak... Ok!! Let's Go!!



Kalau nak ingat balik, rasa macam kelakar la pulak sebab orang lain dah lame dah berkisah (ambil port / ambil tau) pasal bola ni. Yang kita ni pulak baru je nak kenal team itu team ini. Ok itu kurang tepat. Sebab sebelum tu Zu memang dah sokong England. Sokong team je la.. Kalau orang tanya siapa pemain, tak tau jugak. hahah. (opss..kantoi!!) Kenapa Zu suka England? kat bawah nanti zu bagi tau ye. sabar~~



Sebenarnya Zu suka England ni pun bukan sebab players dia. Begitu jugak dengan team German. hehe.. Sebenarnya kedua - dua team ni Zu suka sebab warna dia. Kalau omputih cakap colour la. Fyi, Zu suka warna merah dan England pun jersey warna putih pastu ada merah sikit - sikit. So Zu suka la England. (boleh kan macam ni?? heheh...



Tapi kan~~ German kalah tak menang hari tu.. hukhuk... tak dapat la nak tengok German kat final.. Hmm.. Tak pe la kan.. Yang penting hidup perlu diteruskan.. =) Tak kisah la siapa juara even bukan team pilihan kita.






Hmm..cukup la tu kot untuk siri .bola dan saya dan bola ni. kan? kita cerita kisah lain la pulak ye.. Daaa...~~ Jumpa lagi untuk entry yang akan datang..



salam sayang;
-zu-




29 127 comments:

AiZ said... [Reply to comment]

akak pun minat bola ek ^__^



Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

minat la jugak.. tp xfanatik.. ^_^

AiZ said... [Reply to comment]

aiz tak minat.. gaga ^__^





Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

tak minat? mengapakah? =)

AiZ said... [Reply to comment]

ntah.. aiz rasa macam rugi tengok bola.. banyak bende nak belajar..




Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

wahh.. bgus ni.. xpe, sy pun xminat nk bgn mlm2 utk tgk bola.. tgk result pagi2 je..

AiZ said... [Reply to comment]

tapi aiz minat tengok sotong tu.. nak tengok samada orang nak buat gulai atau tak.. ^__^




Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

owh.. hmm.. femes btol sotong tu sekarang.. hehe.. gulai?? errrrrr.... huhu...

AiZ said... [Reply to comment]

lagipun i guess, sotong tu kebetulan je.. ^__^ ade trick nye..



Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

yup. pelik. xkan la sotong tu hebat sangat.. mungkin kebetulan je tu..

AiZ said... [Reply to comment]

aiz perhatikan.. kebanyakkan sotong tu pilih bendera yang banyak warna kuning.. aritu german ngan spain.. kompem spain lagi banyak kuning.. pastu final spain lawan negara mane ntah.. spain still the brightess kuning.. ^__^




Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

final spain lawan belanda.. sememangnya xde warna kuning kat bendera dia... hmm...

AiZ said... [Reply to comment]

maybe sebelum ni.. tuannya berikan sotong tu makan gune kotak warna kuning.. i guess so.. ^__^




Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

mungkin jugak.. ;) haiwan lain pun boleh n berjaya dilatih.. mesti yg ni pun boleh jgk..

AiZ said... [Reply to comment]

yup.. kucing aiz pun pandai pilih.. karaoke malam-malam pun reti.. ^__^





Aiz pernah cerita tentang PLKN.. Ade sebab aiz dapat kumpulan ke 3.. aiz bukannya tak pernah kene blacklist kat sekolah.. banyak kali juga woot.. gagaga. happy jadi femes macam orang jahat.. tapi aiz bukan kene blacklist sebab rogol mahupun zina.. kalau macam tu, jangan hantar PLKN, better antar masuk dalam tanah terus.. =__="

zulaikha said... [Reply to comment]

wah.. kucing pun pandai karaoke.. hebat trainer dia ye.. ^_*



my sis pun ad dapat plkn grup 3..tp dia tangguh...

AiZ said... [Reply to comment]

kumpulan 3? bahaya tu.. kene pesan banyak-banyak kat die.. jangan terikut budaya sana.. macam-macam kes seperti yang tulis entri plkn tu..




Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

tu la pasal.. pelik jugak.. dia pun ada cakap yg group 3 ni ramai bdak nakal.. nasib baik dia xjadi masuk..


seram jugak baca entry aiz pasal plkn tu.. xmacam duk kat mesia je. huhu.

AiZ said... [Reply to comment]

aiz pun rase cam planet lain..
boring tak tahu nak citer..
so, adik akak tangguh ke?..
nanti kene masuk balik kan?



Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

ha'ah.. dia tangguh.. nanti kena lagi.. tp mintak2 la bukan grup 3.. hoho..

AiZ said... [Reply to comment]

hmm.. ikut kesesuaian waktu yang adik akak available i guess.. kalau availabe waktu kump 1 nanti.. mungkin diorang masukkan dalam kump 1.. jangan tangguh lama-lama.. sebab kalau pergi plkn umur 20+.. aiz risau sebab selalunya umur 20+ ni yang akan dibuli budak-budak..




Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

erk??? umo 20++ pun kena buli?? dasyat benor budak2 ni..

AiZ said... [Reply to comment]

yup.. u know.. diorang memang tak respect sesiape pun.. all of them is a boss.. =__="




Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

ish... problem bsor ni.. sepatutnya jadi better.. ni makin truk pulak..

AiZ said... [Reply to comment]

harap2 ok je nanti.. ^__^.. dun worry.. just make sure adik akak stay away from bad group.. ade group baik juga.. ^__^ be friendly..



Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

InsyaAllah.. hope so.. mmg ade bdak2 yg baik.. kita je yg kne pilih kwn tu..

btw, congrat cz berjaya selamatkn diri dr perkara yg xelok.. ;)

AiZ said... [Reply to comment]

^__^



Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said... [Reply to comment]

salam singgah... erm germany dapat no3..okla tuh kan,hehe..

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks... ok la no.3.. kita kena bersyukur.. (ceh, macam kita plak yg main kan? huhu)

Related Posts with Thumbnails