RM xx.xx before you get paid! | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, July 12, 2010

RM xx.xx before you get paid!

Assalamualaikum.. Apa khabar semua? harap - harap sihat la ye. Hari ni atau lebih tepat lagi malam ni Zu tak nak cakap banyak. Just nak tunjukkan 1 gambar pembakar semangat untuk Zu terus berkarya. Karya ke?? huhu..


sedia??


tada!!!



Haa.. tu la dia gambarnya. Al - kisahnya kan, semua tu Zu dapat sejak aktif blogging since Januari 2010. So, dalam 1 sem Zu dapat kire RM29 la.. Agak - agak la kan? boleh tak sem ni Zu dapatkan lagi RM21.00 tu?? Hmm..harap - harap la boleh kan.. 



Zu target nak dapatkan RM50 (bila dah 50 ringgit baru boleh cash out) dalam tahun ni. Doa - doakan la ye. plus tolong - tolong la klik.. hehe. (mampuih kalau nuffnang dapat tau..hahha)



Yang penting, blogging biar happy.. Jangan tension2..Okeh?? ok la.. sampai kat sini je la ye bebelan Zu kali ni..Jam kat lappy ni pun dah tunjuk pukul 1.00am. Time to sleep..Zzzzz...



Notalantairumah: pagi tadi terjaga pukul 4pagi. Pastu dah tak boleh tidur. huhu. Termenung sorang. Bila dah pukul 5 baru berani nak bangun. Tak tau nak buat apa, tengok movie taiwan.. hehe.. harap - harap malam ni dapat tidur dengan nyenyak la ye.. amin...





salam sayang;
-zack.emm.ann-

10 127 comments:

nas said... [Reply to comment]

congratz..
ehehehe..
ak xsaba2 nie nak tgok esok dapat bpe..huhu

Wan Haffiz said... [Reply to comment]

waa..trbaik..apis nyer blom agi..cool je..:)

suhaisweet said... [Reply to comment]

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

AiZ said... [Reply to comment]

dah nak dekat dah.. ^__^





Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

zulaikha said... [Reply to comment]

@nas:
thanks..
baru je lepas cek tadi..arini tak dapat la.. T_T


@apis:
xpe..cool je.. yang penting happy blogging kan? ^_*


@suhaisweet:
thanks... =)


@aiz:
yup..tengah sabar menanti.. huhu..

AiZ said... [Reply to comment]

baguslah.. rasanya better akak tumpu dengan cashout pertama nuffy.. pastu baru join mangga ad.. ^__^



Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

wa best nyer...
wan nyer semenjak tkar template stick kat angke yg same jer...da sebulan da nieh..hhuh

sebelas said... [Reply to comment]

saya punya nuffnang sikit jer..

huwaaaaa..





http://nomborsebelas.blogspot.com/

zulaikha said... [Reply to comment]

@aiz:
tengah kumpul duit nuff.. ni dah 30.. doakan akk berjaye kumpul dalam tempoh 1 sem ni ye..heheh..

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan:
good luck!! sikit2 lama2 jadi bukit... =)


@sebelas:
tak ape.. cuba lagi.. chayo!!

Related Posts with Thumbnails