sumpah aku jeles!! | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, July 27, 2010

sumpah aku jeles!!

Assalamualaikum and salam sejahtera..


Hari tu Zu dapat mesej dari adik (panggil angah sudah le). Dia cakap dia tukar handphone dengan abah dan dia suruh Zu tengok a.k.a search gambar handphone baru dia ni. before this dia pakai N70. sebenarnya Zu pun tak kisah sangat la sebab abah + Zu + angah memang suka tukar - tukar handphone. hahaha.. Mak sabar je dengan kerenah kitorang. Sorry mak. So hari ni baru Zu teringat nak usha - usha (tengok) handphone dia tu..


Ni mesej yang Zu hantar baru je tadi.

"Angah pakai nokia ape?" 
 Dia reply..
"n97. Cari la.. hee"


Ok. Then, dengan kelajuan macam orang kena kejar dengan singa lapar Zu tanya la En. Google. 

 Dan ini jawapan En. Google.




Malas nak baca semua details pasal handphone ni. Terus je Zu klik gambar.



See??? Mana la den tak jeles.??

tapi yang angah punya warna hitam. Lebih kurang macam ni la...



Dah tengok dah?? haaa... Cepat - cepat! Tolong sabarkan Zu..huhuhu...

....dan....

to my PakWeNomborSatu; En. SE K810:

"Jangan risau sayang, I masih sayangkan U. 
dan I akan setia kat U as long as U sayang I & U tak buat perangai."


P/s: Masa beli SE K810 dulu, Zu cakap kat mak..

"Lepas ni lambat lagi la along beli handphone. Tunggu kerja dulu. "   <-- dah ada tanda - tanda nak curang. hahahha...


love;
-zulaikha-

18 127 comments:

yana zuera said... [Reply to comment]

wah jeles gle~. hehe dlu kt mtrik pkai enset cikai2 je. haha ;p

zulaikha said... [Reply to comment]

@yana:
tau takpe.. dulu 3310 je kot...grrr...

zaman da moden. ^_^

zulaikha said... [Reply to comment]

eh, plus motorola v360

Miss Izah Mohamed said... [Reply to comment]

ahaks.. tengak aim iphone skrg ni :)

zulaikha said... [Reply to comment]

@miss izah:
jom aim same2 nak.. hehhe...

hazman aka species1980 said... [Reply to comment]

henpon yang color hitam memang nampak SMART.....

kisahsensasi said... [Reply to comment]

kehendak pasal henset nie sentiasa akan berubah dengan seklip mata.... ;-p

zulaikha said... [Reply to comment]

@hazman:
smart kan?? huhu... tu yang buat diri ini bertambah jeles...
hhuuh..



@kisahsensasi:
yup.. makin hari orang akan cari yang the latest.. kalau nak ikut sangat, tak terkejar kite dibuatnya...

A-Y-I-E said... [Reply to comment]

fuhhh cantiknya hp yang dia guna...

tapi i tetap akan guna hp nokia 7610 ni... walaupun dah 5 tahun gunakannya.. huhuhuhuh

asyik bertukar housing hp jer setiap 2 bulan... huhuhuh

zulaikha said... [Reply to comment]

@ayie:
kalau Hp tu sayang U, U sayang la dier balik.. hehhe...n xperlu 'curang'.. hehhe...

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hahahaha.. sungguh cepat bercurang dia ni. isk..

dari dulu sampai sekarang, tetap jugak dengan hp cikai. kakaka.. setia kan asada ni. lalala~

**act kurang berminat nak tukar2 hp, pasal fungsi dia sama saja, call n msg. ngeee =P

zulaikha said... [Reply to comment]

@asada:
err.. tak de la cepat sangat...lambat lagi nak curang.. heheh...

FyZa said... [Reply to comment]

jeles jgak..cntik..nk 1! huhu

zulaikha said... [Reply to comment]

@fyza:
nak satu?? ambik la... heheh.. tp gambar je la yg ade...

tiha said... [Reply to comment]

wah bestnya ...nak juga phone baru..hohoh^__^

Berita terbaru dari blog saya


Release and shops
Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??

kakachan said... [Reply to comment]

yang ni sape x jeles, xtau la kan..
sabo je la ye zulaika..

khalidahmacambaguss~O_o said... [Reply to comment]

sabar2....hp baru x semestinya stylo...<---ayat dengki...haha

zulaikha said... [Reply to comment]

@tiha:
nak? jom kite gi beli.. lallala....


@kakachan:
heheh..skarang dah xjeles dah.. bila balik hari tu, sempat la try jap.. leceh bile nak menaip.. huhu..


@khalidah:
hahahha.. btol tu. give me 5!! ;)

Related Posts with Thumbnails