suaraku berharap | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, July 26, 2010

suaraku berharap

Suara (ku berharap)
-hijau daun-

di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu
bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan


suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya


suara dengarkanlah aku

 credit to:


.....................................................................

Suka lagu ni walaupun lagu ni dah lama ada, Zu nak post jugak lirik dia.. hehe.. jangan marah ye..

love;
-zulaikha-

8 127 comments:

yana zuera said... [Reply to comment]

zu~, layout bru. pink ag. suke3~. hehe ;)niway, nice song act. ;)

zulaikha said... [Reply to comment]

sy pun ske layout ni... yg aritu cam srabut sket ngn buku2 nye.. hahhaha....

the enemy said... [Reply to comment]

nice song...ltak la lagu skali..hehe..

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks... tapi tak minat nak letak lagu.. ;)

Mario said... [Reply to comment]

laaa...lirik je...letaklah youtube sekali...

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

mang lagu lame...wan pown suke gak...yg versi pompuan 2 best c8 kot...hahahaha

Kaedah Yg Berkesan, Tq Kepada Semua Yg Berkenaan
System Down ; Hanya Blogwalking Jer

zulaikha said... [Reply to comment]

@mario:
letak youtube? hmm.. xreti.. just copy embeded html je ke?

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan:
best kan lagu ni? hehhe... version luna maya tu rancak sikit...

Related Posts with Thumbnails