jangan baca jika anda berada dalam mood marah. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Thursday, March 11, 2010

jangan baca jika anda berada dalam mood marah.

Assalamualaikum.. korang apa khabar? sihat? kalau sihat Alhamdulillah la, kalau sakit cepat2 la pergi jumpa doktor ye. Oh ya, entry ni merupakan entry gembira. Maka, kalau korang tengah marah atau korang tak puas hati dengan sesiapa, zu nasihatkan korang bertenang dulu. nanti kang, tak pasal2 korang marah zu. Untuk pengetahuan semua (walaupun korang tak nak tau) entry ini lahir (dah macam orang je main lahir2 ni) disebabkan oleh keterujaan tuan rumah membaca 1 komen yang ditempekkan ditulis di penulisannya sebelum ini.


Firstly, zu nak ucap terima kasih banyak2 kepada beliau sebab sudi jenguk blog zu. (ok. zu tau beliau memang ramah dan beliau bukannya jenguk dan komen blog zu sorang je). Tapi sebagai orang yang masih baru dalam dunia blog ni, lawatan beliau sangat2 dialu2kan. Korang jangan la kata zu gedik (eii..tolong sikit eh.) ke ape pulak ye. hehhe..


Ohhh.. ni tak bermakna lawatan orang lain  zu tak pandang ok.. nak nyanyi sikit. Please.please..please.. jangan pikir camtu..~ =)  Zu hargai semua orang yang lawat dan follow blog Zu. Sekalung penghargaan dan jutaan terima kasih sebab korang masih setia melawat. Tak lupa juga kepada kedua ibu bapa saya, guru - guru, rakan taulan, adik beradik, saudara mara.. Opss. terlebih sudah~ =D


Ok. Back to our main topic. Beliau merupakan seorang blogger (baca: yang famous) *en. jutawan, pinjam ayat ye. ekeke..* dan beliau seorang yang busy. Thats why la Zu rasa teruja bila beliau sudi jenguk blog ni dan meninggalkan sepatah dua kata. 


Hmmm.. Mungkin korang tertanya2 siapa la gerangan yang menyebabkan zu begitu teruja kan? sabar. zu akan bagitau siapa orangnya. tungguuu.. hehe..

ok.. here we go!!!


ehh.. jap2. tak start enjin jet la. jangan marah ea.


tadaaaaaaaaaa!!!!



inilah beliau.
En. Mazidul Akmal Sidik
gambar ihsan dari profile blogger beliau


dan ini blog beliau. [klik sini]

 klik di sini untuk baca karangan saya.




Pesanan tuan rumah: harap maklum, ini bukan entry bodek ok. ini juga bukan entry untuk raih publisiti.

8 127 comments:

JAI said... [Reply to comment]

wahhh..hebat..dasyat tuhh..updated blogger terhebat

zulaikha said... [Reply to comment]

@JAI: sebab tu whole day =) je. ekeke

Azrul Hisham said... [Reply to comment]

kalau bro mazidul wat bloggers gathering akan datang boleh la anda join skali nanti.. :)

zulaikha said... [Reply to comment]

@azrul Hisham: InsyaAllah kalau xde aral melintang. hari tu hajat hati nak pergi, tapi ada kelas.. T_T

kenwooi said... [Reply to comment]

cool.. =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@kenwooi: thanks... (^.^)

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

wa...hebat nie...

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan: xde la.. sy budak baru belajar je...

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.