.no entry. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Saturday, March 6, 2010

.no entry.

apa kejadahnya zu buat post no entry ni? dia tak bagi masuk blog dia ke??



kawan2 baca baik2 tau.. zu bukan tak bagi baca blog ni. bukan. jangan salah faham ye.. korang nak jelajah and khatamkan semua entry zu pon tak pe. zu alu - alukan. no entry kat sini bermaksud tiada entry. eh, entry dalam bahasa melayu maksudnya apa ye? hoho.. 



korang perasan tak dah seminggu blog ni terbiar. dah macam anak terbiar pun ada. nasib baik blog ni kita tak nampak debu2. kalau tak, mesti dah penuh bersawang kan? hehehuhu. fyi, zu sentiasa buka blog ni, cuma tak berpeluang nak update je. huuu.. busy ohhh.. dengan assignment yang banyak, test + kuiz lagi, teater (minggu lepas je), lagi ape ek? haa.. facebook lagi. hehe.. (macam mana nak hilangkan facebook-addicted ye?) hoho. 


haaa.. lagi satu, terima kasih la kepada yang sudi jenguk2 blog zu even tak ada entry baru. saya sangat terharu. (^.^) terima kasih banyak2 berjuta - juta kat siapa2 yang dengan baik hati mengklik tabung zu. hati korang memang baik. =D nanti zu klik tabung korang balik ye.. lagi satu, zu nak minta maaf jugak kat siapa2 yang zu x sempat nak lawat blog dia. awak maafkan saya eh.. =( 

haaa.. nak carita tentang perjumpaan blogger esok.. zu rasa sedih jerr sebab tak dapat pergi. T_T mesti best kan? huhu.. siapa2 yang free tu jemput la datang ye. kalau nak tahu lebih lanjut, korang boleh skodeng2 kat blog en.mazidul dan blog ondscene okay. bagi yang tinggal berdekatan dengan negeri selagor amatlah digalakkan. para blogger dialu2kan untuk bawa keluarga dan rakan2. nota untuk para - para sakura blogawan a.k.a blogger, anda digalakkan untuk berpakaian warna merah (calit merah sikit pon takpe)


sekian saya melaporkan untuk info @ .::ZULAIKHA::. 



-zu the owner-

4 127 comments:

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hahaha... sibuk ngn study ea??

gud luck la utk exam.. wlupun x tau bila nak exam kan? hehe :P

zulaikha said... [Reply to comment]

ASaDa RyutaRo: agak sibuk.. exam bulan 4.. 20 hb..

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

jgn lupe update story2 yg mnarik..Nawza tertunggu-tunggu....

zulaikha said... [Reply to comment]

wah.. terharu plak.. ekeke.. baik tuan. nanti saya update..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.