Pesta Buku Antarabangsa 2010. (siri 1) | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Saturday, March 27, 2010

Pesta Buku Antarabangsa 2010. (siri 1)

assalamualaikum.. mood untuk mengemaskini (update) blog muncul lepas dapat tahu yang GengBlogger (GB) dah boleh bukak. yippy!! Rupanya kuat jugak pengaruh Gb ni dalan hidup saya. hehe Sepanjang GB ada masalah, saya pun jadi tak semangat nak update blog. Ye la.. Tak boleh nak ping blog. hahah..


Pesta Buku Antarabangsa 2010.
Tempat: PWTC

Alhamdulillah.. Akhirnya jadi juga rancangan nak pergi pesta buku tahun ni. Dah beberapa tahun saya tak berkesempatan nak pergi. T_T. Masa balik rumah minggu lepas pun hajat hati nak pergi dengan adik2. Tapi tak sempat. Sampai rumah pun dah petang (Sabtu). Then, semalam....


Farah: Zu, nak gi book fair tak esok?
Aku: Nak!!!


lepas tengok status cikgu rajiah kat facebook, lagi bertambah semangat Zu nak pergi.. hehe..

Ok. Nak pendekkan cerita, pada hari ni. Jumaat, 26 Mac 2010. Lepas kelas Linear Programming. (ok..ok.. lepas kelas kitorang gi lunch dulu) Zu, Farah and Syu (akan disebut sebagai kitorang) pun bertolak ke PWTC. bertolak dari Tg. Malim pukul 1pm. Nasib baik sempat kejar bas pukul 1). Lepas enak2 tidur dalam bas dan melihat adik cute dalam train, kami pun menjejakkan kaki di PWTC pada jam +- 3.00pm. Masa nak pergi solat zohor, Zu ternampak seseorang... nak tahu siapa??


jeng.jeng..jeng...


 Maaf cikgu sy cilok gambar cikgu =) 

Mula tu ragu - ragu jugak nak tegur. Takut salah orang, Then fikir - fikir balik, kalau salah biar la kan.Susah apa. heh.

haaaaaaa...Nasib baik tegur, kan betul tu cikgu gue..hehhe.. Sukanya!! Sembang la jap.. Sekejap je.. Takkan la tegur2 pastu blah cam tu je. Haa.. Cikgu Shakirah pun ada. (^_^)v

Cikgu jangan marah ye sy ambik gambar ni =)

tapi cikgu Rajiah tak ada time tu. Tak apa lah.. Tak ada rezeki barangkali..




then, kitorang pun pergi surau. 

 


Nak tahu tak? Kat surau tu Zu jumpa Cikgu Rajiah. Yeaa!!! Seronok! 

sumber: fb cikgu Rajiah =)


Haa.. sebenarnya SMKSP ada buat rombongan ke PBAKL 2010 ni. 
Cikgu cakap diorang pergi 3 buah bas.. Wooo.. ramai tu...


- i.k.l.a.n -
Teringat time sekolah dulu2..
ni la lencana sekolah Zu (Form 1 - Form 5)
- proud to be SMKSP's student -
- i.k.l.a.n.t.a.m.a.t -



ok. Kita teruskan perjalanan. 

Jalan2 lagi.. Then, terjumpa cik Hawa pulak. F.Y.I, cik Hawa ni jiran Zu masa kat UiTM.

 sumber: fb cik hawa


Murah rezeki betul hari ni. Jumpa ramai orang.. hehhe..
Haaa.. Anda pula bagaimana? Ada terjumpa sesiapa??
Kongsikan bersama pengalaman anda di ruangan komen.. =)


Bersambung..Nantikan Pesta Buku Antarabangsa 2010. (siri 2)
salam sayang;
-zulaikha-

4 127 comments:

Encik Mimpi said... [Reply to comment]

da selalu pergi jugak ni huhu

.zuely. said... [Reply to comment]

ehh. name kte same la. :)

SITIJA said... [Reply to comment]

Salam.
Seronok la plak dah jd macam majlis tak resmi reunion kan? :)

zulaikha said... [Reply to comment]

encik mimpi: =)

zuely: wahh...bagus2.. =D

sitija: yup. seronok sangat sebab x jangka pulak dalam ramai2 orang tu, bleh plak wat reunion kecil.. hehe..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.