(off to gombak) + (off until sunday) = home sweet home. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Saturday, March 20, 2010

(off to gombak) + (off until sunday) = home sweet home.

hoyeah!!!!!!!
masa yang dinanti telah tiba!! 
Kejap lagi saya nak balik rumah. =) yippy!!!
Tata semua..  jangan jeles ye.. heheheh..
Balik kampung.. 0o0o. balik kampung...0o0o balik kampung.. hati girang!!!


- oh ya, sorry sangat - sangat sebab lama dah tak update blog kemas rumah ni. Sorry jugak sebab tak dapat buat lawatan segera. huhu.. Jangan risau. Zu pasti akan buat lawatan tu, cuma agak lambat sikit ye. Semalam zu sempat buat lawatan balas kat beberapa orang. Bagi yang belum dilawat tu, harap korang bersabar ye.. =)

-I will be back on Sunday. (Kalau tak pun Monday.. hahahha)

- to shidi, sorry tak sempat nak buat tag lagi. Nanti Zu buat ye. 

my first doodle =) 
haha. happy punya pasal.

ohh.. baru perasan yang Zu salah eja. heee.. uptade = update. I'm really sorry. (updated on 21March2010, 9.15pm)

love;
-z.u.l.a.i.k.h.a-

4 127 comments:

laila said... [Reply to comment]

nak blk kg jugakkkkk

jejemput said... [Reply to comment]

seronok nyer dia balik..
nak buat org jeleous la tu..
xheran la cik zulaikah... hehheeheh

eyriqazz said... [Reply to comment]

saya pun baru balik dari terengganu..bestkan dapat balik kampung?

zulaikha said... [Reply to comment]

@laila: balik la mggu depan =) asal mana?

@ida: memang best.. heheh.. (>.<)

@eyriqazz: memang best hehe.. terengganu kat area mana?

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.