Header baru .::ZULAIKHA::.. Pendapat anda? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, March 29, 2010

Header baru .::ZULAIKHA::.. Pendapat anda?

Selamat pagi!!

Sebenarnya dah lama teringin nak ada header yang ok sikit berbanding yang dulu. Tapi tak berkesempatan nak buat. Plus tak ada idea. Saya ni tak de la kreatif sangat. huhu..

Semalam, atas rasa yang membuak2 nak ada header baru. Kugagahkan jua mata buat header ni. Masa tu dah pukul 3 kot. Huhu.. Ohh.. Janganlah puji kesemangatan saya. Hahaha. Perasan!!



Maka, terhasillah header yang korang tengok ni. Tapi tak berapa nak puas hati sebab tulisan dia macam kabur. kan? tak apa la. Nanti kalau ada masa saya buat yang lain.

Sebenarnya ada beberapa pilihan. Almost same, tapi lain warna tulisan je. Kenapa tak pilih? Hmm.. Entah la. Hahah.

Hmmm.. nak cerita apa lagi ye? Kalau nak tau apa2 tanya la ye. hehe. Kat sebelah tu ada ruang soalan. =) Seringgit satu soalan tau~ hehe. Tak de la. Memain je.

Okay2. Sebelum Zu mengarut lebih2. Baik stop dulu.

Oh ya. Ok2. ni last (maybe). Jemput pisang la komen ye. Segala komen anda didahului dengan ucapan terima kasih.

Kalau korang dah tak tau nak buat apa plus terlebih rajin, and nak tolong buatkan header untuk .::ZULAIKHA::. pun boleh. Ekekek. Jasa korang amat dihargai. (cik zu oii, ingat mereka tak ada kerja lain ke??)

Nota lantai rumah: I’m addicted to blogging. =)

salam kasih sayang;
-zulaikha-

12 127 comments:

Ikin CikLi said... [Reply to comment]

Tima kasih singgah kat page saya.
Header baru ni nampak cool jugak. Lagipun, boleh ejas lagi bila dtg idea baru. Idea slalu dtg tiba2, betul tak. Ape pun salam perkenalan.
i follow u...do folow me bck k! daaa

wachak said... [Reply to comment]

emm .. kreatif. Lain dari yg lain. cam ader semangat cintakan bumi. zu guna software aper buat header ni.

Pisyek said... [Reply to comment]

wow.. mmg mesra alam... hehe...

tapi, rumah sape yg zu amik tu..?

ekeke~

zulaikha said... [Reply to comment]

@Ikin CikLi: thanks..bagi pendapat =) betul2. idea datang tiba2. Ni pun tak sangka jadi..heheh.... salam perkenalan juga.. sy dah letak link awk di zulaikhajunior.blogspot.com... nanti leh la exchange link ye =)

zulaikha said... [Reply to comment]

wachak:
thanks komen =) sy guna PhotoScape je. Photoshop x terror lagi =(

btw, dapat ilham bumi ni pun sebab Earth Hour hari tu..(^.^)v

zulaikha said... [Reply to comment]

pisyek: thanks komen =)
tak tahu la rumah siapa. google je.. tetiba terpikat la pulak. heeeee.. =D

Pisyek said... [Reply to comment]

oh, zu terer photoscape rupenye... pisyek x penah gune lagi.. nnt nk try blaja gak la..

hehe... :D

zulaikha said... [Reply to comment]

pisyek:
xterrer pun. Zu suka guna photoscape pun sbb senang sket (senang byk sbenarnya =D ) compare ngn photoshop..

pisyek try la.. nnt bg pendapat =)

diana said... [Reply to comment]

zu!!!!nice blog, salam ziarah....jelez r ngan header 2 cOmey r heee:)))knl x sape nie???

zulaikha said... [Reply to comment]

diana:
thanks..of cos i knal u dear =D

diana said... [Reply to comment]

wuuu t'harunyer igtkn dah lupe ngee~jemput2lah ke my blog yer ex-kosmate...

zulaikha said... [Reply to comment]

diana: mne ad lupe =p
jemput pisang ke? =D bleh je..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.