photo sharing | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, March 9, 2010

photo sharing

nota bumbung rumah: Zu nak minta maaf kepada sesiapa yang terbaca entry ni sebelum zu edit title entry. kesilapan tidak disengajakan.


assalamualaikum.. hari ni zu tak nak cakap banyak2. zu just nak share gambar2 je.
layan..zass...



"Duit untuk hidup tapi bukan hidup untu duit" - renung2kan.





kalau bawak motor tu pandai2 la pakai helmet. haisy.. aku pon reti daa...







saya tak bersalah la... bukan saya yang curi ikan tu. 
moral of the pict: jangan suka buli2 binatang apatah lagi buli orang.





shhh.. i'm studying. don't disturb me!







 last pict for today. 
saje je letak gambar cacing. Korang geli tak????
hahhahahahahhaha...*gelak kejam. tak tau jadi ke tak*

7 127 comments:

Mummy Chubby said... [Reply to comment]

Mummy geli yg teramat nih ngan pic last tu!

kenwooi said... [Reply to comment]

lol the last pic.. geli =P

sniffa93_aznil4eva said... [Reply to comment]

uit.
cacing!

zulaikha said... [Reply to comment]

@mummy chubby: sy geli ngan lipas..hukhuk...

@kenwooi: berjaya buat semua org geli..muahaha...

@sniffa: geli tak?

Mazidul Akmal Sidik said... [Reply to comment]

Belajar elok-elok, jangan nakal-nakal.

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

ye ke tu cacing?? xcited lak tengok.. wahahaha..

zulaikha said... [Reply to comment]

@en. mazidul: InsyaAllah. thanks ye..

@ASaDa RyutaRo: owh.. xgeli ye.

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.