Pengalaman pertama... <- Baca elok2. Bukan malam pertama. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Saturday, March 13, 2010

Pengalaman pertama... <- Baca elok2. Bukan malam pertama.

Al kisahnye, Zu tengah blogwalking sana sini sambil membaca entry2 terbaru dari blogger2 lain [klik sini untuk senarai blog]. Lalu bila sampai kat nama ThE sToRy oF LiFe jari Zu klik kat tajuk entry beliau. Sila klik kalau nak tau lebih lanjut. hehe..

Hasilnya??? Zu dapat 1 kerja rumah. dan disebabkan Zu sangat rajin pada time itu, Zu decide nak wat home work ni. Kalau tak, den biar je.. ngeh..ngeh..ngeh... Errkk.. Maaf la cikgu ASaDa RyutaRo, saya lambat hantar assignment..



ok...
selamat membaca!!



soalan 1 : apakah hubungan anda dengan dia?
Dia? siapa dia? *buat muka tak tau*. Ohh.. maksud kamu beliau? emm.. ada 3 hubungan. pilih la nak yang mana.
1. aku - blogger.com - beliau.
2. beliau - gengblogger - aku.
3. aku - nuffnang - beliau.
Yang tu je yang aku tau. 

soalan 2 : 5 impression terhadap dia.
5?? banyak nyer. 
=> beliau rajin menulis + menaip. mungkin sebab tu la beliau tulis blog.
=> beliau seorang cikgu yg best. Sebab tu la murid2 suke kat dier. (sila rujuk entry beliau)
=> beliau ni jiwang jugak ek..  hahahhahabis la aku nanti kena marah ngn cikgu. hoho. (rujuk entry blog beliau la. Malas nak cerita. Kang beliau marah.)
=> beliau dapat memberikan kerjasama dengan baik. Sebab beliau jawab je tag w/pun tag itu panjang berjela.
=>tak ada jawapan. sebab dah tak tau nak tulis apa.

fakta: jenuh aku belek2 blog beliau. hoho. Tu la... siapa suruh beliau tag reader. kan?. 

soalan 3 : perkara yang paling memorable dia lakukan kepada awak.
mungkin bila beliau conteng2 comment kat rumah blog aku.

soalan 4 : perkara yang paling memorable dia katakan pada awak.
beliau dan aku tak pernah berkata2. Kitorang menaip je. hahha.. tak menjawab soalan.

soalan 5 : kalau dia kekasih awak?
Huish.. Tak nak jawab la. Kang tak pasal2 aku kena kejar dengan awek beliau.

soalan 6 : kalau dia musuh awak?
ape kes musuh2 ni. Tak baik untuk kesihatan lagipun tak pernah la pulak terfikir nak jadikan beliau musuh aku.

soalan 7 : kalau dia kekasih awak, awak akan..
suruh beliau belanja aku banyak2. hahhahahahahahah. *gelak kejam* eh, aku bukan mata duitan la. $_$ (habis la aku.. memang sah kena kejar dengan awek beliau)
soalan 8 : kalau dia musuh awak, mungkin kerana..
Mana la aku tau...kamu agak2 apa ye?

soalan 9 : overoll impression tentang dia.
ape ek?? hmm.. beliau best!! (cikgu, nanti belanje ye.. ekekke)

soalan 10 : the most desirable thing to do to her/him.
Belanja beliau. err.. tapi tak tau beliau duk kat mana. *ayat mengelat* so tak dapat la nak belanja. hahahhahahah..

soalan 11 : apa awak rasa pandangan orang terhadap awak?
saya rasa mereka pandang saya dengan mata. hahhaha.. sangat tidak menjawab soalan.

soalan 12 : apakah sebenarnya perangai anda?
boleh jadi banyak cakap dan boleh jadi sangat pendiam.
Suka kumpul masalah dalam hati + sendiri. Pastu nanti mula la jadi pendiam. Then, nangis sendiri.

soalan 13 : perangai anda yang anda benci.
Terlebih - lebih rajin menghadap laptop. *paham2 la sendiri* =)

soalan 14 : orang yang anda ingin bersama.
Mereka yang saya sayang dan mereka yang sayang saya.

soalan 15 : katakan sesuatu untuk orang-orang yang suka anda.
Terima kasih sebab suka saya. (^-^ ).

soalan 16 : tag 5 orang..
dan tak lupa juga orang yang baca tag ni. muahahaha...buat jangan tak buat. 
kalau dah buat bagi tau. nanti aku baca..

soalan 17 : no 2 ada hubungan dengan siapa?
Dia ada hubungan dengan saya. Oiii statement tak leh bla.. Hubungan sebagai kawan laa.. kan amad??

soalan 18 : no 3 lelaki atau perempuan? dan ada hubungan dengan siapa?
Lelaki. Dia ada hubungan dengan keluarga dia. Selain dari tu, dia tak cakap kat saya dia ada hubungan dengan siapa.

soalan 19 : no 1 single kah?
ohhh... sudah tentu TIDAK. Dia sudah berpunya. 
Pesanan kepada sesiapa yang nak ngorat dia: korang gi cari awek lain la. *saya single lagi. erkk.. ape kaitan???*

soalan 20 : no 4 belajar apa?
belajar math kat UPSI, Australia. hahahhahah...

soalan 21 : no 5 buat apa?
Tak pasti. Mungkin kejap lagi bersiap nak pergi pasar malam dengan saya. muahahaha..



ehhhhhhhh.. dah habis??? fuhhhhh.. lega.. jenuh jugak nak siapkan tag ni. hadoiii....

Nota Lantai Rumah: Ohh. lupa nak bagi tau apa kaitan pengalaman pertama dengan tag ni. F.Y. I, ni 1st tag yg Zu buat. Ni pun dapat secara tak langsung. hoho.

p/s: kepada sesiapa yg confuse (ade ke?) : Beliau, incik, cikgu, ASaDa RyutaRo adalah orang yg same. jangan fenin2 ok.

p/s/s: kalau dah buat tu tinggal link ke entry tersebut kat bahagian komen. ok.?

2 127 comments:

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hahahaha...

ni lambat hntar esemen! kena denda! lari pusing padang bola!!

err.. skrg dh x leh wat denda camni.. kang kena panggil org jbtn.. uhh!!

zulaikha said... [Reply to comment]

yahooo!! xkena denda. muahaha..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.