Sepuluh is ten. Ten is 10. Therefore sepuluh is equal to 10. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, March 29, 2010

Sepuluh is ten. Ten is 10. Therefore sepuluh is equal to 10.



Tengok Bent 10 pagi - pagi,
Lepas tengok baru mandi,
pukul satu tak tido lagi, 
Buat tag dari Shidi.

ewahhh.. sempat lagi berpantun ye.. haha..

Ini tag kedua untuk Zu. Tag ni dari Shidi. Thanks to Shidi. Ok la.. Tak nak cakap banyak. Jom kita tengok apa kesnya dengan tag ni.


[1] Siapakah diri anda di rumah?
Jawapan : Anak sulung dari 7 adik beradik.

[2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Jawapan : Tak tau la. Kena tanya diorang.

[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
Jawapan : 

a) kamera digital sendiri. Sekarang ni ambil guna k810 je lagi tapi ok la.

b) Lesen kereta. Tak tau la bila nak ambik ni.
c) Dapat cek dari Nuffnang. Sekarang ni ciput je ada.
d) Naik kapal terbang. Huhuhu..
e) Pakwe merangkap bakal tunang and bakal suami. =D ni mau kena marah ngan mak sebab tak habis belajar lagi dah sibuk nak kahwin. hahaha.

[4] Siapakah nama pasangan anda?
Jawapan : Nanti dah ada saya bagi tau ye. Setakat ni tak ada lagi.

[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
Jawapan : 

- Ada matlamat.
- Ada sense of humor.

- dia smart di mata saya. Smart tak bererti hensem ok!
- Caring.
-Lebih tinggi dari saya. =)

[6] Bila tarikh anda couple?
Jawapan : Bakal di umumkan.

[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Jawapan : Belum ada.

[8] Lagu tema cinta anda?
Jawapan : Lagu tema cintan cintun tak ada. 

Tapi lagu berkaitan hati ada la..
NIDJI - Hapus aku
KERISPATIH - Mengenangmu.
IN TEAM - Doa seorang kekasih
hmm.. dah la tu. Karang berjela2 pulak.

[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Jawapan : Buang sifat buruk dia. Kalau dia seorang perokok, saya harap dia buang tabiat tu. Saya tahu ia susah Tapi saya akan bantu dia. 

Cheeewah. Ayat macam real je.

[10] Tag 10 rakan ada yang lain
Jawapan : Maaf la. Saya tak ada idea nak tag siapa. Kalau rasa nak buat, buat la. kalau tak nak, tak pe.





Sekian sepuluh soalan dari Shidi. =)


with love;
-zulaikha-

10 127 comments:

Encik Mimpi said... [Reply to comment]

ben 10 mmg best !! huhu

zulaikha said... [Reply to comment]

ben 10 memang best. yp ben-jo lagiiiiiiii best =)

Shidi Shah said... [Reply to comment]

oooo.. cik zulaikha ni single mingle lg..
hakhak...

zulaikha said... [Reply to comment]

shidi:
=)


borang ada kat kaunter. Boleh ajak kawan2 isi borang. hahahahadoiii. (kena tarik telinga sebab gatai.. haha)

Shidi Shah said... [Reply to comment]

wah kne isi brang gak?
hahah..
pas 2 tview plak ker?
hakhak..
ok2 nnti sy ajk kwan2 isi brang.haha

zulaikha said... [Reply to comment]

shidi:
borang tu mestila ada.. tview tu xsure..tp kalau ada pun soklan senang2 je.. heheh...

p/s: jgn gtau mak saye ye.. ekekke..

Shidi Shah said... [Reply to comment]

ha nk gtaw mak dia..
ooo...
ngander yer..hahah

zulaikha said... [Reply to comment]

shidi:
hoho.. ok2. x memain dah. =D

jgn gtau mak sy ok =) heheh

Shidi Shah said... [Reply to comment]

heheh..
xdelah grau2 jer.
xpe2 sy xgtaw mak awk.hahha.
gtaw atok awk jer.hakhak

zulaikha said... [Reply to comment]

hahhaha..

lorh.. ingt kan dah selamat dh td.. =(

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.