susulan saya deactivate akaun facebook: alahai... sign in GB guna Fb.. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Saturday, August 7, 2010

susulan saya deactivate akaun facebook: alahai... sign in GB guna Fb..

Baru je lepas deactivate account facebook. Bila nak ping blog dekat geng blogger, tiba -tiba nampak ini. (rujuk gambar)


Nak tak nak, terpaksa la Zu sign in balik. Adehhh.. Macam mana ni...?? Ada tak sesiapa yang tahu alternatif lain untuk log in gengblogger selain guna facebook? Seriously rasa macam facebook tengah gelak je ni. Ces!!ces!!ces!!


tengok ni


sedih kan?? Huh!!


yang menulis;
-zulaikha-

4 127 comments:

Kie-yu said... [Reply to comment]

cuba tnye pada kong
moderator GB :)

mcm mana nak control marah?
sini ada cara: pengurusan marah yg 'cool'

misfaida said... [Reply to comment]

google dengan facebook actually memang under satu organisasi iaitu YAHUDI. pandai betul diorang nak jerat kita. YAHUDI memang J.A.H.A.T!!

Yaya said... [Reply to comment]

jangan la marah2....tak baik marah2..bertenang & muhasabah diri pendekatan terbaik atasi api kemarahan..

zulaikha said... [Reply to comment]

@kie-yu:
thanks.. sy dah bce forum kat GB pasal ni. rasanya i've found the sulution.


@misfaida:
.......

@yaya:
(^_^)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.