Reported Attack Page! - kenapa jadi macam ni? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Saturday, August 28, 2010

Reported Attack Page! - kenapa jadi macam ni?


Kenapa 8Tv jadik macam ni? Nak tengok Ghost 2. Hwaaa.. 
Nak tengok Anding. Nak tengok Zahiril. (nak tengok laki aje! ceh!)
Nasib baik masa tengok Ghost 1 tak jadi macam ni. Fuhh..


GengBlogger pun sama. T__T
Kesannya tak boleh nak ping blog. Ping kat tempat lain je la.
Tapi... nak ping kat Gengblogger jugak. Huhu.
So, bila tak boleh nak ping kat GB, diri ni pun jadi malas nak update. (ceh! alasan!)


So... 
Siapa tahu kenapa jadi macam ni?
Apa patut Zu buat? huhu.
Ke kat Zu je yang jadik macam ni?
 Tak suka la macam ni .. 
 Benci!! Benci! Benci!


Dah la. Malas nak tulis. Ingatkan boleh tengok Zahiril tadi. *sigh*

Mode: Merajuk. Kuciwa. 
 Dengan siapa? -Ntah
Kenapa? - Ntah.


entry ntah apa2 dan penuh emosi ini ditulis oleh;
-zack-yu-el-a-ai-kay-hash-a-
Babai.

6 127 comments:

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

hahaha..sian2..rase da mcam nak kene tekanan jiwa da nie..
hahaha,,
bawak2 bersabar yer..

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan:
huhuu.. tu la pasal. sabar je la..

fikah mus said... [Reply to comment]

kalau tak silap, GB tu kena serang virus.
agaknya,ada yang ping tu, dia ping dengan virus dan malware segala.
pasal 8tv pulak, tak tahu la nak cakap.

atoqa said... [Reply to comment]

laaa... 8tv punya website pun kena jugak ke???

zulaikha said... [Reply to comment]

@fikah mus:
GB kena serang virus?is..sape la yg buat onar ni?? Kureng betol la..

Agaknya 8tv pun dah terkena jugak la tu.. Jangan blog ni kena sudeh. Boleh meroyan lorh..

zulaikha said... [Reply to comment]

@atoqa:
ha'ah.. 8tv pun sama.. huhu..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.