it's nothing but a marquee text. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, August 9, 2010

it's nothing but a marquee text.

Hari ni tangan saya gatal untuk mencuba sesuatu yang baru. Kemudian saya terjumpa ini.  maka entry saya jadi gerak2 macam ini. dan saya sangat hepi!! =)



test. sape yg bace time entry ni baru di-publish, kalau ade error tu minta maaf la ye,.. heheh.

Apa itu marquee?? Hmmm.. Zu dah tolong tanyakan kat En.Wiki dan dia cakap.. "The marquee tag is a non-standard HTML element which causes text to scroll up, down, left or right automatically."

Ops.. Lupe pulak. Gerakkan / letakkan mouse anda kat marquee text tu. nanti dia akan stop oke?

ops... ada tambahan lagi.. tunggu dia habis loading ye, baru la boleh mampak text tu gerak - gerak.. lalallalla....

budak baru belajar;
-zulaikha-

10 127 comments:

ken said... [Reply to comment]

cool =)

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks ken =)

Mario said... [Reply to comment]

hebat betul...hehe

zulaikha said... [Reply to comment]

@mario: no laa... sy budak baru belajar yang cube share apa yang dipelajari... ;)

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

mnarik....

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan:
thanks... ;)

AiZ said... [Reply to comment]

wah.. makin mahir ^__^ lama-lama nanti dah boleh jadi master tutorial..



Aiz latest entry
Lelaki pink nampak cool or nyah?

zulaikha said... [Reply to comment]

@aiz:
aizz!!! lame x nampak... ;)

hehehe...boleh la...blaja sikit2.. skarang ni pun masih belajar nak edit HTML...

master? amin.....

AiZ said... [Reply to comment]

^__^ memang kalau dah boleh buat satu mende, nanti mende lain akan mudah je.. semuanye ade kaitan.. ^__^




Aiz latest entry
Jom tengok video aiz beatbox (Music Gune mulut)

zulaikha said... [Reply to comment]

ha'ah... tapi pening jugak nak translate html tu... adoyai...

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.