Jemput anda semua untuk letak link blog anda.. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Saturday, October 23, 2010

Jemput anda semua untuk letak link blog anda..

Hye.. Assalamualaikum. Hari ni, blog ni dah mengalami sedikit perubahan. Korang perasan tak? Haaa.. Kalau nak tahu, zu dah tambah satu page kat blog ni. page untuk semua blogger kongsi link blog korang

Jemput la letak link korang ye. Lagi satu, kalau rasa - rasa tak tau nak terjah blog siapa masa blog walking, boleh la jenguk - jenguk kat page zu ni. 


Oh ya, zu harap sangat tak ada sesiapa yang salah guna. Harap sangat tak ada sesiapa yang ketak link 'selain dari link blog dia'.. ehem..ehem.. paham paham la kan link ape yang dimaksudkan~~ 


Oklah, sekian saja dari saya untuk hari ni. Haa.. Esok saya ada pertandingan memanah, doakan arrow saya tak mensasar ke padang ye. huhu.. dan doakan tangan saya tak cedera lagi  T__T


.klik gambar untuk letak link.



atau pun korang boleh jugak letak link kat blogwalking list zu. 


tapi yang kat blog ni lebih digalakkan. :)

9 127 comments:

SyoknyaDownload said... [Reply to comment]

thanks..nice idea..dah letak links..muahh !!


Come 2 Best En3 Here

100penulis said... [Reply to comment]

Letak link kat sini gak :)

www.100penulis.com

Pisyek said... [Reply to comment]

komfem la pisyek akan tinggalkan link kat sini.. tu dah kire wajib tu.. hehe..

Kimmy Ai said... [Reply to comment]

hai zulaikha!

yep saya kmns.. kenal kimmy ke?

good luck in everything that you do..

greenchips said... [Reply to comment]

great, I like your idea..but I just want you to delete my first inserted name & Url which in under "greebchips" name..sorry for the typo error..

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@SyoknyaDownload;
welcome. thanks berkunjung ke sini.

@100penulis;
thanks.. ;)

@Pisyek;
thanks pisyek.. ;)

@Kimmy Ai;
ermm.. tak sure la kenal ke tak.. hhehe.. kalau cakap kelas apa mungkin kenal la kot.. ;)

violet ibah said... [Reply to comment]

nk jugak ltk link..blogger bru berjinak2..=p
http://rahsiaku-minatku.blogspot.com

annisa said... [Reply to comment]

terimakasih zulaikha.... :)

zulaikha said... [Reply to comment]

@annisa

sama-sama :)
selamat berblog :D

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.