ALTITUDE!! | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Wednesday, October 6, 2010

ALTITUDE!!


Lepas tengok cerita 2012 dan Wolfman, adakah ini movie ke 3 yang akan saya tengok?


Serious cakap rasa memang nak tengok sangat ALTITUDE ni. Sebabnya saya memang minat movie yang genre macam ni. 

So siapa nak teman saya? Taknak tengok sorang.. Tak best.! Masa tengok 2012 dulu ajak kawan matriks; Hana, Izaat, & Rahim. Yang Wolfman pulak dengan Amad dan Yan. So Altitude?


Tapi masa tu kan study week. Ada ke yang nak ikut? haisy.. kena plan elok - elok ni. Hurm...


p/s: Yan, jom la pegi... hehehe.
-zulaikha-

11 127 comments:

Sylarius said... [Reply to comment]

Tengok sinema adalah sangat mengujakan. Seolah-olah diri kita berada di dalam dunia filem itu sendiri dan terasing dari dunia sebenar.

=)

azyan azilah said... [Reply to comment]

*baca dalam nada orang melayu lama ala-ala ibu mertuaku.*

apa kau gila ya? kau mahu aku pergi ke sana ketika aku sedang asyik belajar? tidakkah kau tahu aku ini mahu mengambil,apa kata orang putih, exam? saat itu,aku mampir-mampir nazak,kau mahu berhibur dan berpoya-poya? anih sungguh kamu ini. ku palengkung sekali kang.


wahahahahahaha

Aidi-Safuan said... [Reply to comment]

jom! :P

yana zuera said... [Reply to comment]

jom2 zu!. :)

Nawza said... [Reply to comment]

wah..jom2...hahaha..kite tngok kat MInes la..huhuu
*Nawza lame da x tngok muvie...last tengok citer pe tah...xingat dah...

zulaikha said... [Reply to comment]

@Sylarius
tepat sekali!! jantung pun ikut dup dap dup dap macam muzik.

zulaikha said... [Reply to comment]

@azyan azilah
err.. aku xde bakat lakonan.

aku pun konpius ni nak pilih exam or ALTITUDE hehe..

zulaikha said... [Reply to comment]

@Aidi-Safuan

Jom!!!!

@yana zuera

Jom! Jom! Jom! kita heboh2.. eh, salah pulak.

zulaikha said... [Reply to comment]

@Nawza

jom!! tapi korang tak pe la.. exam abes awal.. huhu..

hamzah ian said... [Reply to comment]

aku dpt tiket free.. jmpe disane.. hahhaa

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@hamzah ian;
wahhh.. best nya!! tapi sy mungkin tak pergi kutt... sob..sob..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.