ShoutMix telah menumpaskan ChatBox!! | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, October 25, 2010

ShoutMix telah menumpaskan ChatBox!!

Hye, Assalamualaikum. Salam sejahtera. Selamat menyambut hari isnin! 


Pada suaru hari yang hening, diriku sesaja menaip kat Google 'Shoutmix VS chatbox'. Setelah diterjah laman sesawang (website) yang tersenarai, memang banyak perbezaan, kelebihan serta kekurangan antara keduanya. Ada yang cakap shoutmix ni kengkadang ada suka buat hal. Chatbox kureng sikit perangai menggedikya a.k.a suka buat hal. Ada jugak kata - kata bahawa shoutmix menyenangkan masa blogwalking sebab kita tak perlu tulis nama dan URL banyak kali. Kalau chatbox pulak, kita kena tulis banyak kali.


Masa diriku mencari tu, tak ingat pun yang diriku ni guna ChatBox ke ShoutMix. Ohh.. baru tahu, rupanya diriku pun guna Chatbox. Kesian kat pelawat blog ni kan? Tiap kali blogwalking, mesti kena tulis details banyak kali.. Isk..isk..isk.. Maka, untuk menyenangkan anda blogwalking ke sini, diriku dah tukar ke shoutmix! Hoyeah!


Oh, ya, kalau shoutMix kat blog ni menggedik tak nak tunjukkan diri dia, sila rotan refresh (tekan je F5). Nanti dia akan muncul dan mula menggedik dihadapan kalian. 


Ok. Lah.. Selamat menjamu selera berblog. Lagi satu, jangan risau kalau anda dah komen kat chatcox. Scriptnya masih ku simpan. Malah telah ku letak dalam http://zulaikhajunior.blogspot.com | blog untuk blogwalking.


Ada lagi!!!! Jangan lupa letak kink anda kat ruangan BlogList kat atas tu ye.. :)

sayang kamuu;
-zulaikha-

4 127 comments:

yana zuera said... [Reply to comment]

ye ke?. pda yana cam sama je dua2 ni, tpi tu la, klaw chatbox kna msukkn nama URL, leceh sket. :)

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@yana: memang lebih kurang je pun sebenarnya.. hehe..

Nawza said... [Reply to comment]

erm...yeh???same jerrrrrrrrrrrrrrr....hahahaha

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@Nawza
lebih kurang.. terpulang nak guna yang mana ;)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.