Header baru blog dan koleksi header lama. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Thursday, October 14, 2010

Header baru blog dan koleksi header lama.

Assalamualaikum semua!!!Hye! (tanda - tanda mood ok)

Jeng!! jeng!! jeng!! Korang perasan tak blog ni dah bertukar header. Hehe. Sebelum ni Zu guna header lain. Sedar atau tak dah banyak header yang Zu guna untuk blog ni. Ok jom kita ingat balik kenangan - kenangan lalu...


Header #1


Header ni Zu buat guna PhotoScape je. Masa ni tak mahir langsung lagi guna Photoshop. So ubah sana sikit. Ubah sini sikit. Jadi la header ni. Memang seronok sangat masa tu. ye la, baru nak merasa header baru. Jom tengok entry ni "Header baru .::ZULAIKHA::. Apa pendapat anda?" 


Header #2


yang ni guna online editor je. Tak ingat guna apa. Maaf sangat. Sebab Zu just google je online photo editor. Sweet kan? Hahaha. *pengsan*


Lepas tu asyk tukar - tukar header tapi sekejap je guna. So rasanya tak perlu la list kat sini. Dan, lepas dah ok sikit guna Photoshop, Zu pun cuba buat header kat bawah ni.


Header #3

Zu suka header ni sebab ia terhasil dari proses eksplorasi. Bahasa pasarnya cuba - cuba sendiri. 


Header #4
Header ni terhasil masa masih dalam proses belajar Adobe Photoshop. 




Tak ingat sangat Zu guna header ni berapa lama. Tapi lepas tu Zu tukar sebab theme blog warna pink + merah. dan rasa macam header ni suram sikit.


Header #5


Sejujurnya Zu lagi suka header #4 berbanding header ni. Sebab bagi Zu yang #4 tu lagi smart *perasan lagi* even dia macam kelam. Tapi tak tau la pulak bagi orang lain. (=.=)'


Header #6 (The latest)



Yeah!! Header untuk hari ini. Dihasilkan menggunakan perisian Adobe Illustrator. Baru belajar dan masih dalam proses belajar. Rupa - rupanya adobe Illustrator lagi senang dari Photoshop eh. :) Hurm...

Ok la.. sekian sahaja memori header blog bersama cik Zulaikha. Kalau ada masa kita jumpa lagi. 

p/s: Korang suka yang mana?

pengarang: tiap kali belajar, mesti dalam bentuk header blog.


saya sayang blog saya;
-zulaikha-

7 127 comments:

Nawza said... [Reply to comment]

hahaha..cantik2..rajin betul tukar2 header..Nawza dri start bloging smpai la nie camtu jer...hahaha..xubah2 pown...

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan: Thanks. Saje je. Sambil belajar sambil buat header baru. :)

Zaer!! said... [Reply to comment]

Wah! banyak tol header blog ni.nak satu leh x?hehehe.;-)

alin said... [Reply to comment]

morning zulaikha!:)

Mario said... [Reply to comment]

rajin nyer...but ok la...atleast buat sendiri...

Yiedpozi said... [Reply to comment]

cantik giler header yang no. 4, 5 dan 6 tu.

zulaikha said... [Reply to comment]

@Zaer!!
boleh.. amik la.. heee..

@alin
memandangkan sekarang dah petang. so Good evening :)

@Mario
Thanks. :)

@Yiedpozi Thanks. same la kite. Zu suka 4 n 6 :)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.