sebab tu la aku panggil ko bestfriend!! | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, October 26, 2010

sebab tu la aku panggil ko bestfriend!!

Assalamualaikum!! Entry ni khas untuk cik Azyan Azilah. Sebab apa?. sebab sesekali buat sesuatu yang buat orang tersenyum boleh jadi terapi untuk kita tahu?




Dulu kita sekelas,
ko tanya aku, aku tanya ko,
sekarang kelas kita jauh berbatu,
tapi
ko tetap cikgu aku. (cikgu BI)
ko jugak la yang aku cari kalau nak tanya pendapat. :)


Dulu kita balas - balas surat;
Sekarang dah moden, kita berbalas di FB, dan blog, dan formspring.
tapi
Nadanya masih sama. 
Hanya isi cerita yang berbeza.


Dulu....
(oke. aku dah tak ada idea.)


credit: picture


nota pengarang: Aku insan yang tak reti nak berpuisi, berpuitis. Maaf.

nota hati: Ni first time aku buat entry untuk seseorang.

Related post: Hati tisu

ai am me;
-zulaikha-

6 127 comments:

AISHA SAAD said... [Reply to comment]

sedihh tak der best frend lagikk.
huahhh!

Along Tapa said... [Reply to comment]

entri puitis2 ni mmg ssh nak buat..tapi yg baca pn ssh nak fhm...

Gorengbaek - Lagu Demo - wajahmu dan hatimu

Hangit habis dah - Apa??suka ati aku la nak tak puas ati pun..

azyan azilah said... [Reply to comment]

AKU TERHARU!!!!!!!!
THANKS ZUL!

biar sampai bila bila kawan sampai mati dan selamanya.
biar laki bertukar ganti,
anak membesar sapai cabut lari,
kita tetap kawan sampai mati.

eleh,bukan susah pun buat puisi ni. muahahahhahahahha

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@AISHA SAAD

insyaAllah, akan ada satu hari nanti..

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@Along Tapa

jenuh nak bagi ayat bunga2. tapi tetap tak jagi.. hehe..

cik zulaikha said... [Reply to comment]

@azyan azilah

ahh..jangan berlagak!
ni sebab aku tak asah bakat aku lagi. haha.


p/s: puisi ko tu ok la. aku bg 8/10. haha.

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.