PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER 5 dan PEMENANG KATEGORI SUBJEK PALING MENAKUTKAN | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Thursday, October 7, 2010

PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER 5 dan PEMENANG KATEGORI SUBJEK PALING MENAKUTKAN

JADUAL PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER 1 SESI 2010/2011

Ya.! Seperti apa yang anda semua lihat. Gambar diatas menunjukkan jadual exam saya untuk sem ni. 4 subjek kesemuanya; 3 subjek major dan 1 subjek elektif (Physical Chemistry 1). Maka calon - calon bagi KATEGORI SUBJEK PALING MENAKUTKAN untuk peperiksaan akhir bagi pelajar bernama Zulaikha ialah....


Approximation Theory a.k.a Teori Penghampiran

Complex Variable a.k.a Pembolehubah Kompleks

Partial Differential Equations a.k.a Persamaan Pembezaan Separa

Physical Chemistry 1 a.k.a Kimia Fizik 1




Johan bagi kategori subjek paling menakutkan bagi semester 1 sesi 2010/2011 jatuh kepada...

.....PHYSICAL CHEMISTRY 1.....

Dalam banyak - banyak tu, yang paling menakutkan subjek physical chemistry. Setelah 2 tahun meninggalkan subjek kimia, (last belajar masa matrik dulu) rasa payah jugak nak catch up balik. Pulak tu sekelas dengan dak -dak yang memang dah amik kimia sebelum ni. Adeh.. Berat. Kawan - kawan, doakan saya dapat jawab dengan baik ye.



Tempat kedua bagi kategori subjek paling menakutkan bagi semester 1 sesi 2010/2011 pula jatuh kepada...

.....Approximation Theory.....

Subjek ni Zu takut sikit sebab dia banyak melibatkan nombor - nombor. So apaadakes?? 

Bila banyak nombor, banyak kena tekan kalkulator.
Bila banyak tekan kalkulator, kebarangkalian nak tersalah tekan tu tinggi.
Bila dah tersalah tekan, jawapan pun akan tersalah.
Bila tersalah jawapan, 
kalau ada masa, semak balik. 
Kalau tak sempat? Habis.
Kalau sempat semak balik, then kena tekan kalkulator lagi.
Kalau kira kali ke 2 dapat jawapan sama tak apa.
Kalau kira kali kedua, lepas tu dapat jawapan tak sama.
Apa nak buat???

Haaa..nampak tak relation dia kat sini? Sebab tu saya risau sikit subjek ni....


Cukup la untuk dua tempat je kan?? Kalau banyak - banyak, muak pulak nanti. Okay la..Selamat belajar semua. Selamat menjawab test, exam dan apa - apa yang sewaktu dengannya.

Tak lupa juga TAHNIAH kepada kawan - kawan saya yang telah bergelar graduan. Korang dah konvo. Aku?? Hurmm....

Sekian. Terima kasih.

Nota: Yan, tak dapek la kite nak tengok ALTITUDE. Huhu. Exam oh exam....

love;
-zulaikha-

8 127 comments:

Nawza said... [Reply to comment]

vote 4 altitude..hahahaha

zulaikha said... [Reply to comment]

@Nawza

vote for exam la... hukhukhuk...

yana zuera said... [Reply to comment]

yeah!. juara kita adalah subjek yang sama!. berat weyh~. =.='

zulaikha said... [Reply to comment]

@yana zuera

yeah!!! dah la gap tak jauhh.. hwaa... kat PC lak tu.. mane pnah pegi.. adessss....

Mario said... [Reply to comment]

good luck

zulaikha said... [Reply to comment]

@Mario

thanks... :)

nizamsani said... [Reply to comment]

semoga berjaya.

zulaikha said... [Reply to comment]

@nizamsani
terima kasih.. :)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.