1 bulan je lagi. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, April 6, 2010

1 bulan je lagi.

--> gambar ini dibesarkan untuk mengelakkan anda sakit mata <--

Dah 11 bulan? Macam tak percaya je. Tapi saya aktif ni pun start bulan 12 2009. Sebenarnya  dah banyak yang saya belajar since mula ber-blog ni. Blogger2 semua tak kedekut ilmu even tak pernah bersua muka. *saya tak join perjumpaan blogger hari tu.. T_T *

:
:
:
:
:
:

dan gambar di bawah ini khas buat anda.. 
..teman reality dan teman maya saya..



23 127 comments:

buaya said... [Reply to comment]

salam ziarah

dijemput menjadi follower sy k...

shuko said... [Reply to comment]

nak genap stahun ke ni..waa..

zulaikha said... [Reply to comment]

buaya: thanks sudi ziarah~~~

zulaikha said... [Reply to comment]

@shuko: insyaAllah setahun pd 6mei2010. (^_^)v

shuko said... [Reply to comment]

6 mei?xlama lagi..klau ade kek,jgn lupe bgi sini k..kehkeh

Mimie.Candy Cane said... [Reply to comment]

hai..salam ziarah..thanx jenguk blog sy..nice blog u have..follow u.. :)

Ismaliana Bt Sulaiman said... [Reply to comment]

salam p'kenalan..terima kasih sudi dtg ke blog saya yg masih t'lalu baru & byk lg yg perlu di perbaiki....& t.ksh jg sbb sudi jd follower....sya pun dah follow jg...:)

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

cepat kan masa berlalu....

Stawberry Coklat

Click Fraud

zulaikha said... [Reply to comment]

@shuko: kalau ada kek, insyaAllah sy bagi.. =) kalau la ade...hoho..

zulaikha said... [Reply to comment]

@Mimie: thanks jugak sebab singgah n tinggal komen kat sini... =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@sis ismaliana: sama2.. =) sy pun masih baru n byk lg perlu dibaiki.. sme2 la kite berusaha memajukan diri n blog..\(^_^)/

zulaikha said... [Reply to comment]

@sharinginfoz: masa berlalu mmg cepat... pejam celik pejam celik, dah nak setahun da~~ ^_^

cik nurulain said... [Reply to comment]

hi zu. lama CN tak jenguk sini. wah dah berkembang pesat dah ye. :) tahniah ye.

wachak said... [Reply to comment]

Nk ucap tahniah gak. Lama gak cik zu jadi blogger dari wa hehehe

zulaikha said... [Reply to comment]

@CN: terima kasih... (^.^)v

zulaikha said... [Reply to comment]

@wachak: terima kasih.. ni semua atas sokongan dari pembaca dan peng-komen jugak.. =D

zulaikha said... [Reply to comment]

@semua pembaca dan peng-komen yang tak jemu nak komen2 kat sini.. Zu ucapkan jutaan terima kasih~~ :D

Mr. J pengeRindu said... [Reply to comment]

masa itu belalu dengan pantas.. dan kita akan mencorak hari ini untuk masa depan dan semalam telah menjadi sejarah hidup kita..

www.pengeRindu.com

kisahsensasi said... [Reply to comment]

keep on blogging..... semoga ianya berterusan dan berpanjangan....

Wawa Takizawa said... [Reply to comment]

waaa~
tak lame lg tu..
teruskan usaha anda heheee~
caiyok!

zulaikha said... [Reply to comment]

@Mr J: btul tu.. n biarkan semalam menjadi panduan hidup kita untuk jd lebih baik pada hari ini~~~

btw, thanks singgah ye =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@kisah sensasi:
thanks~~ =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@wawa: thanks..
n teruskan menyokong sy.. ekekekek.. (^_^)v

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.