pizza, kek dan sambutan birthday. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Thursday, April 29, 2010

pizza, kek dan sambutan birthday.

Hye..jumpe lagi kita hari kan? chet!! macam la jarang buka blog. haha. Ok2.

Memandangkan sekarang ni dah tengah hari...

... dan tengah lunch hour..

...dan korang semua pun mesti tengah relax -relax..

...dan tetibe zu rasa nak jadi nakal sikit kat sesiapa yang tak makan lagi tu.. 

...so....

.....kita layan gambar dulu.. Boleh??

Nanti kejap lagi baru zu cerita.. hahahha.

gambar 1: kek birthday aisyah. Orang tu salah eja nama..


gambar 2: Pizza sedap yang besar.


Gambar 3: Pizza sedap yang kecik.


Ok. Cukup la tiga gambar tu buatkan korang semakin lapar. Sekarang kita bercerita pulak. Macam yang korang tengok kat gambar 1. Kitorang pergi pizza ni untuk sambut birthday aisyah. ala - ala suprise gitu.Yana, Umi and Najwa pergi dulu. Zu and Aisyah follow kemudian.


Mula - mula plan miss and syu pun ikut, then miss ada hal, so dia tak jadi ikut. Tinggal la kami berenam. Lepas tu syu pulak tak jadi pergi. 7 - 2 = 5. Haaa. Kan dah ber-matematik kat situ. Ni la awek - awek cun yang pergi makan kat Pizza Hut tuuuuuttt semalam ye. Haha. Saje je tak nak bagi tau tempat. Tapi rasanya  kalau korang follow entry - entry zu korang dah boleh agak kot Zu duk mane. Eh, ade ke orang nak follow? Oops...

gambar 4: puteri - puteri bergambar. Time ni semua sopan - sopan lagi (termasuk la penulis. hehe)
Eh, yang ambil gambar ni pun puteri jugak ye. Jangan lupa.
Lupa nak bagi tahu, zu duduk sebelah aisyah. Yaa! Pizza besar itu dihadapanku saja. hahahahha


ni gambar 3 puteri lepas makan.


Ohh. Pinggan telah disorok ye. Heheh.


..dan ini hanya lakonan semata - mata. Bukan nak tambah ye. Tolong la percaya.. Please...


Sekian. Selamat menjamu selera. =) 

Nota lantai rumah: Sedapnya kalau ada ais krim time - time macam ni kan? 

...gambar ikhlas dari pak cik google...


salam sayang;
-zulaikha-

10 127 comments:

Kapten said... [Reply to comment]

lama dah x makan pizza ni
aiseh!


….KANTOI AKU MEMINATI SESEORANG

Mario said... [Reply to comment]

samat ari jadi tuk aisyah,,,semoga murah rejeki dah dipanjangkan umur...

zulaikha said... [Reply to comment]

@kapten:
lawatlah kedai2 pizza berdekatan.. =)

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hOo.. selamat hari lahir utk kwn penulis.. heee :P

semoga mendapat keberkatan dlm hidup..

eh?? xhbs ke mkn pizza tu?? ke sgaja x hbskan dlu.. bila dh hbs tangkap gambar masing2 serbu? hahaha..

nama aisyah kat atas kek tu dh jd aiasyah.. erkk!

zulaikha said... [Reply to comment]

@rio:
thanks..

nnt zu sampaikan kat dia =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@asada:

thanks

memang x abis la.. bungkus bawak blik umah.. ehheh.

Sumijelly said... [Reply to comment]

alahai...pizza la pulak..
peberet kak sumi tu...hahaha


Sumijelly.com

zulaikha said... [Reply to comment]

@ kak sumi:
jom g makan pizza!! hehe..

aisyah said... [Reply to comment]

saye aisyah... terima kasih sume yang wish... semua kalian mendapat berkat.. ni la rakan2 sy yg comel2.. buat surprise... sangat heppy.. dengan ucapan 'selamat ulang tahun pon sudah menggembirakan hati, lagikan disambut begitu.. masya Allah.. tuhan je yang tahu gembiranya hati..

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks aisyah komen kat cni.. =)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.