boleh tak saya ambil paper 'edit - edit gambar' untuk exam kali ni? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Friday, April 16, 2010

boleh tak saya ambil paper 'edit - edit gambar' untuk exam kali ni?

 
Sumpah aku tengah buat kerja gila! 
Orang duk sibuk study aku leh duk sibuk wat lencana untuk blog aku.
haha. *dua kali je ok.*

tolong la aku..
ZULAIKHA!!!! EXAM DAH DEKAT LA WEI!!!
PERGI STUDY SEKARANG!!
oh... dah la.. ko jerit la macam mana pun.. kalau tak ada kesedaran dalam diri tak jadi ok!

Arrghhh!!! Aku rasa baik aku stop sekarang
sebab ..
dikhuatiri tangan aku menaip dengan lebih laju dan akan menghasilkan entry yang panjang.

ok. babai.


nota lantai rumah: oh ya, mungkin tajuk entry tak ada kaitan dengan apa yang aku tulis. eh..ade la sikit - sikit. 

p/s lagi: jemput la amik lencana ni dan letak kat sidebar korang. linkkan ke http://zulaikhamohdnor.blogspot.com
love;
-zulaikha-

6 127 comments:

Azrul Hisham said... [Reply to comment]

hehe..best2...dah letak kat blog saya...leh tengok kat scrollbox... :)

Cik Yang said... [Reply to comment]

Same-same!!! Ya eloklah sturdy daripada buat kerja lain ., Sibuk pulak aku nih...Maaflah , buatlah keputusan sendiri nak sturdy atau tak mahu .. kita ada hak atas diri kita , orang lain tak perlu campur .. he he he!! maaf umpang lalu?

zulaikha said... [Reply to comment]

@bro azrul:
tenkiu2...

zulaikha said... [Reply to comment]

@ cik yang: thanks... xpe sibuk2.. nasihat menasihati utk kebaikan amatlah digalakkan... :D

tumpang lalu?? leh jer.. xkena tol pun~~ =)

AiNnUr FaRihAh said... [Reply to comment]

selamat berEXAM...=)

zulaikha said... [Reply to comment]

@ ainnur: thanks.. =)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.