ABMM 2010 dan Interesting Blog Award. Thanks Kak Yan. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Wednesday, April 28, 2010

ABMM 2010 dan Interesting Blog Award. Thanks Kak Yan.



Haaa.. disebabkan korang dah baca apa yang ada dalam gambar ni, maka tak payah la zu nak cerita panjang - panjang ye. hehe. Kalau tulisan tak jelas, sila klik gambar okeh...? 


Maka dengan ini saya dengan rasminya nak mengambil award yang kak yan bagi ni.


dan...


Thanks kak yan coz bagi award ni kat Zu. Ni award ke-2 dan ke-3 yang Zu dapat. Hope lepas dapat award ni...

Zu akan lebih bersemangat dan rajin nak up date blog.
Lebih rajin nak blog walking.
Lebih pandai nak guna SEO.
Keluarkan entry yang lebih bermutu.
Dapat lebih banyak earning. Opsss...
Dapat buffered earning macam blogger - blogger lain.
Dapat... 
ahh.. sudah - sudah. Ucapan mengalahkan pemenang Bintang Popular ABPBH pulak.


Ok lah. Sekian... 

Nota lantai rumah: Sesi langsaikan hutang tag bermula. 

Nota dinding: Tengah berfikir apalah nak jadi dengan blog ni bila Zu balik rumah untuk cuti sem. 2 bulan tu. Kalau bulan ni je (setakat ni) Zu dah keluarkan 17 entry. Okay. Memang sikit kalau nak dibandingkan dengan blog Ben Ashaari. Oh Incik Ben, macam mana la anda boleh ada banyak idea.? 

me;
-zulaikha-

2 127 comments:

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hohoho~

congrats!!

bila la aku nk dpt award camni ea.. hukhukhuk

zulaikha said... [Reply to comment]

@asada:
thanks =)
award ni zu bg kat awk.. sbg tanda persahabatan.. =) n sbb slalu komen kat blog..~~

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.