Tag dari shidi dan sis zilajai. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Wednesday, April 28, 2010

Tag dari shidi dan sis zilajai.

Salam dan selamat malam. Kali ni Zu nak jawab tag dari shidi dan sis zilajai pulak. Tag ni pasal apa eh?


Haaa.. Kalau nak tahu, tag ni suruh Zu...

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

Ok. Let's see what i've here. 

2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.



dan gambarnya ialah...



Penerangan: Gambar ni diambil masa study week kat UiTM Shah Alam. Time ni kami ke fakulti untuk bagi souvenir kat lecturers. So, macam biasa la..sesi bergambar pun start. Oh ya, beg ni Najwa beli masa pesta Konvo.

Entry berkaitan dengan Zu - UPSI - UiTM. (sekadar berkongsi.. kalau nak baca, di persilakan. Maaf, gaya penulisan time ni biasa - biasa je. Belum dapat ilmu tentang cara penulisan yang baik.)
sekian. TQVM.

Nota lantai rumah: Soalan no. 4 mintak Zu tag sesiapa. Tapi Zu rasa tak payah la kan? 
salam rindu;
-zulaikha-

6 127 comments:

Shidi Shah said... [Reply to comment]

sek baek xkene gmbr yg plik2.hehe

zulaikha said... [Reply to comment]

tu la.. selamat~~ (^_^)

ZilaJai said... [Reply to comment]

wahhhh...dh jwb ehh...bagus3...))

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

masih hidup lagi tag yg ni yer.saya dah buat 2 tahun lepas kut.

hhmm..btw,suci jer nama emel tu yer.hehe

zulaikha said... [Reply to comment]

kak zila:
thanks bagi tag ni.. at least ade jugak point nak update.. =)

zulaikha said... [Reply to comment]

Mr PenyuBiru:
mungkin wujudkan semula... ^_^


email zaman skola.. masa tu mood main2 tu ada lg.. =) sekarang ni sayang pulak nak tukar sbb ramai dh tahu. heeee

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.