JANGAN TIRU AKSI INI. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Friday, April 23, 2010

JANGAN TIRU AKSI INI.

Kepada adik - adik, kawan - kawan, abang kakak sekalian. Tolong jangan tiru aksi kat bawah ni ye..





sebenarnya gambar ni ditujukan kepada diri saya sendiri. Tak tahu la.. sekarang ni bukan main malasnye. haishhh.. ape nak jadi la kan??? tapi yang geramnya, bila online boleh pulak segar bugar je mata ni. Grrrr...  okey la.. malas nak cakap banyak.. 

daaaaaaaaa...

sekian dari saya. Good luck ye semua... =)

salam sayang;
-zulaikha-

26 127 comments:

Sylarius said... [Reply to comment]

Rasanya kena study pakai wikipedia agaknya baru mata jadi segar bugar agaknya. Hehe =p

zulaikha said... [Reply to comment]

tu la pasal.. tp kalau pakai wiki, takut 'terbuka' blog, fb dll la pulak.. hahah =D

Mario said... [Reply to comment]

gud luck

cik nurulain said... [Reply to comment]

hahaha. itu mmg tepat sekali zu! ngantuk gila klu baca buku. ngadap fb segar bugar. macam nak hantuk kepala sendiri kt laptop.

zulaikha said... [Reply to comment]

@mario:
thanks.. =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@CN:
btol2. so, ape patut kita buat?? (-.-)?

budakhitam said... [Reply to comment]

lepas ni nak develope apps dekat facebook yang ade academic content..mesti kaye pak cik..kah3

zilajai said... [Reply to comment]

tu baru tertido...jgn sampai ade yg pitam terus dah!! hahaha

zulaikha said... [Reply to comment]

@BH:
saya sokong!!! sila la buat. mana tau kot2 meletop ke nama BH pasni.. hehe =)

MC said... [Reply to comment]

haha leper betoi

zulaikha said... [Reply to comment]

@zilajai:
stakat ni tak pitam lagi.. hope xde la sampai pitam2. huhu..

LUKISAN PENA said... [Reply to comment]

tapi ptg pegi pantau student exam...ramai yang hampir pitam setelah sejam exam..

apa2 pun goodluck

zulaikha said... [Reply to comment]

@MC:
camne eh nak bagi fokus study?? ada idea x? =)
(err.. slain dr off lappy.. hahah.)

zulaikha said... [Reply to comment]

@Lukisan Pena:
hampir pitam?? errrkkk.. harap2 zu x camtu. takut jugak kalau jadi.. huuhu

Hood XVIIC said... [Reply to comment]

ini sentiasa berlaku; walaupun dah tidur awal macamana pun tetap berlaku,hahahaha

zulaikha said... [Reply to comment]

@hood:
so apa patut kita buat? kalau tak tidur lagi teruk nanti..huhu..

Aidi-Safuan said... [Reply to comment]

nape xleh tiru plak? nak tiru gak!!!

zulaikha said... [Reply to comment]

@aidi-safuan:

xboleh.. xelok utk kesihatan.. eh,pelajaran... =)

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

nie msti kes ZU siap awal pape nie...2 pasal tdo awal time exm.bagus2... msti score..

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan:
ni kes nak study, tapi tak sempat sebab tak sampai 10 minit da tertidur...

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

hahaha....

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan:
^_^ ada pengalaman camni tak?? ;)

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

haha... xpnah2...hahaha

zulaikha said... [Reply to comment]

xpenah? wahh.. banyak bagus la ini student... mesti cikgu2 suka.. hehhe..

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

stakat yg ingat la..
stakat yg lupe xtau la plak klu ade...hahahaha..

zulaikha said... [Reply to comment]

hahahha.... xpe.. yang xingat abaikan~..

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.