1st Award : Beautiful Blogger Award. [updated] | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, April 20, 2010

1st Award : Beautiful Blogger Award. [updated]

Hye..hye..hye.. Zulaikha kembali lagi. Amboi..baru lepas dua paper kak dik oiiii.. (dik = bajet muda. miahaha) Setelah sekian lama award ni duk terperap kat blog ASaDa RyutaRo maka hari ini saya datang untuk menuntutnya. Maaf la Incik Taro baru hari ni saya datang ambil. huhu. 


okeh. Jom cerita tentang award ni.


"BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"


Beautiful? cantik? aku ke yang cantik? (perasan sebentar) atau blog ni yang cantik? Hurm.. tak pasti. Tak pe, blog ni ke, aku ke yang penting dua - dua ZULAIKHA. kan? heee..


pemenangnya ialah....  .::ZULAIKHA::.
ok. jangan perasan lebih - lebih.


Macam tajuk yang awak tengok kat atas tu, award ni merupakan award pertama yang Zu dapat since join dunia blog ni. Terharu. huhu.


Alamak. Kena buat homework la pulak kalau ambil award ni. Tak pe lah. Memandangkan Zu tengah rajin ni. Jon kita tengok apa homeworknya.....


1. Thank and link the person that give you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3. Contact said  blog and tell them know they've won the award.
4. State 7 thing about your self.


ok. Here we go!!


Sudah terang lagi nyata dan Zu pun dah bagi tau kat atas tadi yang award ni diberikan oleh Mr. Asada Ryutaro. Saya sangat terharu dan saya juga nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kat beliau. Lain kali kalau ada award lagi jangan lupa saya eh.. ekekeke..


Hmm.. nak pass kat siapa ye?? Kalau tak nak bagi boleh tak?? hahhah. Boleh  la.. boleh la...
Saya dah ubah fikiran. Award ni saya bagi kepada:

  1. sylarius
  2. hanismalik
  3. yana
  4. cik lily
  5. azwan
  6. azyan
  7. shidi
  8. kaizen shinobi
  9. cik nurulain
  10. kaptenLuffy
  11. pangkin4rest - maaf. zu tak tahu nama awak.
  12. sis dahlia - thanks coz sharing pasal baju tu =)
  13. nisa - yang suka menaip
  14. bro aidi-safuan - thanks coz bagi keberanian itu (^.^)
  15. Pn.Fazrin - follower ke 100. Terima kasih =)


Kalau no.2 tak buat, no.3 tak yah la kan? hehe...
Ok. Saya akan bagi tau mereka.=)


7 perkara tentang diri saya?? hmmm...

1.   Suka matematik tapi tak suka mengira
2.  Suka edit gambar tapi tak berapa kreatif
3.  Suka (dan sekarang ni addicted to ) blogging tapi kat rumah tak ada internet
macam mana la nak update waktu cuti sem nanti. T_T  Pokai la kalau asyik - asyik pergi cybercafe.
4.  Suka beli buku tapi ada banyak lagi buku yang Zu beli and tak belum baca.

rasa susah la pulak soalan ni. adoiii...

5.  Suka jadi cikgu (dari kecik sampai form 5 + matrik) tapi sekarang ni mood jadi cikgu tu dah kurang. Kenapa eh?
6.  Yan kata saya tak tegas. Betul ke? klik [sini] kalau nak tahu apa yang yan cakap tulis.
7.  Still single and available. Heheheh.  -Belajar dulu la zulaikha oiii-


ok lah.. Cukup la tu. Lain kali kita jumpa lagi..

salam sayang,
-zulaikha-

24 127 comments:

Sylarius said... [Reply to comment]

Beautiful blogger? Untuk blog yang cantik ke tuan punya yang cantik?

hanismalik said... [Reply to comment]

utk blogger kacak mcm i ni xlayak terima ke? adakah ini hanya utk wanita?

yana zuera said... [Reply to comment]

wah~, congrates ye zu~. :)

Nisa A. said... [Reply to comment]

new url here~

zulaikha said... [Reply to comment]

@sylarius:
untuk dua - dua kot. ambil la award ni. sebagai tanda persahabata. =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@ hanismalik:
tidak. award ini untuk semua. untuk anda juga. sila ambil ye =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@yana:
thanks... award ni untuk yana jugak... =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@nisa:
thanks. URL anda akan diletakkan di http://zulaikhajunior.blogspot.com

jom jelajah ke sana.
btw, ambil award ni tau. sharing is caring.

Shidi Shah said... [Reply to comment]

thanks bg award..nnti sy amek yer..
huhu..
ske plak dpat award..

Nisa A. said... [Reply to comment]

heeee.. awk letak sy no 13??
my bday~ hehehe.. 13hb~

KaiZeN SHiNoBi said... [Reply to comment]

cik zulaikha..

x reti r wat nih... hehehehe

zulaikha said... [Reply to comment]

@shidi: welcome... =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@nisa:
kebetulan yang best =)

Sylarius said... [Reply to comment]

macih yer sebab sudi awardkan saya =)
buat susah-suah jer =p
hehe..

zulaikha said... [Reply to comment]

@sylarius:
sama2. =) truskan berblog ye..
n truskan meng-komen page sy juga.. ekekek...

Aidi-Safuan said... [Reply to comment]

fuh, nasib baik aidi-safuan xkena tag. :)

Aidi-Safuan said... [Reply to comment]

eh, aidi-safuan pon ade ke? lahh... xperasan! haha...

btw, bukan aidi-safuan kasik keberanian la. just boy kadang2 prefer girl yang buat langkah pertama jugak. yerla, boy nih pemalu gak okay. :p

CikLilyPutih said... [Reply to comment]

beautiful blogger? cantik ke nyah? cantik tu tidaklah comel tu ade lah.. thehheheh anyway thks akan cuba buat

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

huwaaa...

award ni nmpak best ada kat sini :P

lalala~

zulaikha said... [Reply to comment]

@aidi-safuan:
mesti la ade. hehe..

zulaikha said... [Reply to comment]

@cik lily:
welcome... buat tau.. nanti saya jenguk.. hehe..

zulaikha said... [Reply to comment]

asada ryutaro: thank you.. kalau ada lagi share2 la ke sini ye.. hehhe..

Aidi-Safuan said... [Reply to comment]

huhuhu...xperasan! eh eh. actually buat2 tak perasan. :p

zulaikha said... [Reply to comment]

@aidi-safuan:
adakah ini salah 1 taktik mengelat?? heheh.. =)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.