Tag dari nor. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Tuesday, April 27, 2010

Tag dari nor.

jeng.jeng.jeng!! Zu kembali lagi. Hari ni Zu nak jawab tag dari Nor. Sori weh, aku lambat buat. Jom kita tengok apa yang Nor tanya.

3 names in your message inbox:
To be fair, Zu bagi tau untuk kedua - dua nombor (3 nama teratas).
Celcom: Yana, Mak, Misz (bila ko nak update blog?)
Maxis: Mak, Angah, Izaat. 


Your Ringtone:
Nokia: Zapin Usik Mengusik (tak sure la tajuk dia) - Senario
Sony Ericsson: Cun Saja - Sleeq. best woo lagu ni. 
 
 
What u did at 12 last night?
Study Ordinary Differential Equation (ODE) dengan Ida. FYI, hari ni paper ODE. Geram sebab soalan (equation) dia panjang sangat. Grrr..
 
 
Who was the last person you went out with? Where?
Keluar pergi mana? Kalau pergi kelas tu biasa la kan. Kalau keluar jalan - jalan.. emm.. jap. nak ingat balik. Kalau tak silap keluar tengok Wolfman dengan Amad, and Yan lepas balik dari kenduri kahwin abang Adda. (Mirul dah balik time tu.)
 
 
The colour of the T-shirt you're wearing now :
Red.
 
 
The last thing u did:
Check handphone untuk tengok 3 nama dalam inbox.
 
 
3 of your everyday favorite items:
- Buku. Ok. Tipu.
- Laptop
- Handphone 
 
 
The color of your bedroom:
Putih tapi cam cream je. Ntah la. 
 
 
How much money in your wallet now:
Ok. Part ni Zu suka. Sebab baru je keluarkan duit. Haha. Kalau tak, part ni la yang paling den tak suka.! Dalam wallet ada RM 76.50. Ada sesiapa nak tambah lagi?? =D
 
 
How's life?
Great!! Great la sangat. Baru je lepas huru hara dengan soalan ODE. 
 
 
Your favorite song:
Saya jenis tak memilih.Cehh!! Paling terbaru saya suka lagu Kekasih Yang Tak Dianggap - Kertas Band. Ni senua gara - gara tengok cerita Cinderella Blues. Best!
 
 
What will you do next week:
Next week? Emm.. Ada paper Falsafah dan Dasar 4Mei. (err.objektif kan? hehe) Mungkin 5Mei tu balik rumah. Siapa - siapa yang duk kat Gombak tu jom kite ronggeng - ronggeng nak? hehe.
 
 
When was the last time you saw your mum:
15 April 2010. Sebelum balik kolej. Time tu balik rumah untuk study week. Sangat sedih bila salam mak. Dah bergenang dah air mata. Rindu kat mak. Tak sabar nak balik rumah \(^_^)/
 
 
Where is she now?
Kat rumah. 
 
 
When was the last time you talked to your parent?
Baru je tadi. (^_^)
 
 
Who is the last that talked with you last night:
Semalam? emm..Siapa eh? Tak sure la. Rasanya tak ada kot. T_T 
 
 
Where did you have dinner last night.
Dinner? Saya tak dinner la semalam. 
 
 
The last surprise you got.
Suprise? Alaahai.. Siapa la nak wat suprise kat saya. Mak aih.. Sedihnya. 
 
 
Last thing you borrowed from your friend:
Pinjam iron dari leen.
 
 
Who is your bf/gr or husband/wife?
Azhar (watak lakonan Awal Ashaari). =D Masih lagi terkena penangan cerita cinderella blues.
 
 
What do you feel now?
Bored. 
 
 
Wanna share with who?
Tak mention kan tag berapa orang?? hehe. Nak tag semua orang boleh?
Cukup dah tu kot. kalau sesiapa ya ng nama dia tak ada dalam list ni, tapi nak buat pun boleh. Saya tag awak =)
 
 
Who knows your secret?
Angah and Eli (both of them are my lil cute sis). Tapi Yan kata "Aku tau semua laki yang Zul suka" - Zul itu saya ok. Baca kat sini kalau nak tahu lebih - lebih. Soalannya: adakah itu bermakna dia tahu rahsia Zu?(-.-)?
 
 
They keep your secret??
Yup. Dan saya percayakan mereka.
 
 
Are you angry with someone?
Setakat ni mood masih cool. Tapi akan jadi marah kalau orang kena tag dengan Zu tak jawab. (muka serious) 
 
 
What do you order at McD:
Tak ada specific menu. Saya order je mana yang berkenan time tu.
 
 
The last time you feel so sad..
Baru - Baru ni je. Sedih. Kuciwa. Semua ada. maka terkeluarlah entry ni.


Ehhh. Dah habis? Okay la.. Salam. Daa~~

nota lantai rumah: Sesiapa yang rasa nama dia ada dan di-link-kan dalam ni means anda telah di tag. Yana, Yan, Amad -jangan buat2 tak nampak nama korang ea.
love;
-zulaikha-

10 127 comments:

Pisyek said... [Reply to comment]

haha.. trimas sebab tag pisyek...

tapi tatau bile tag ni nak berjawab..

hehe...

XD

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

laaa... dtg sini kena tag rupanya.. uhh!

tapi dah pernah buat la tag ni.
meh baca kat sini
nape soalan susah sgt?

nk xcuse boleh x? heee :P

zulaikha said... [Reply to comment]

@pisyek:
xkisah lambat pun..hehhe..

zulaikha said... [Reply to comment]

@asada:

xleh2.. anda kena wat jugak.. miahahahha (gelak kejam)

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hahaha.. ok2.. nti aku buat. dah buat nti aku gtau..

zulaikha said... [Reply to comment]

ok.. =) kalau bz xpe la buat lambat pun..

.zulaikhabukanpenggoda. said... [Reply to comment]

cik same name. huhu. thx for the award. tp, sy dah pnh bwt dah tag ni.

tp tp, tengs sesangat ye. sgt2 menghargainye. ;)

zulaikha said... [Reply to comment]

cik sama nama, meh la wat lagi skali.. heheh.. tu yg dulu pnye.. =)

azyan azilah said... [Reply to comment]

weyh weyh weyh. asyik tagged je keje ko. haahahaha. nnt la aku de masa aku buat kayyyy.

zulaikha said... [Reply to comment]

ahahhaah... dah orang bagi.. aku buat laaa...



tp xpe la kalo ko xnk... (T_T)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.