review blog: 100th follower. | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Thursday, April 22, 2010

review blog: 100th follower.

Hari ni zu nak review tentang follower ke 100 blog .::ZULAIKHA::. =) Sebanarnya dah lama Zu fikir nak buat ni. Masa tu my follower baru 99 and tetiba terdetik la pula kat hati ni ..


"orang ke 100 nanti aku nak buat review la.. Sebagai tanda terima kasih."

:
:
:

 dan blogger bertuah tersebut adalah......... Pn.Fazrin..!! yea!! sila tepuk tangan. 


kata beliau....

"Pn.fazrin menulis dari apa yang dilihat, apa yang didengar, apa yang dibicarakan, dan apa yang difikirkan.. kerana..menulis adalah perjalanan kehidupan.."


haaa.. kalau nak tahu apa yang pn.fazrin a.k.a kak farah tulis, boleh la ke blog beliau di.... 




Jom klik [sini] ramai - ramai.. lepas tu jom kita follow beliau. =)


Kalau korang melawat blog beliau, cuba korang tengok jam ( time = gold ). Zu suka tengok sebab nampak best. Betul..!! Cuba korang tengok. Kadang - kadang duk tenung je nombor tu bertukar. haha. opss.. kantoi.


p/s: 1st time review blog orang lain. Sangat tak tahu nak tulis apa. Nampaknya kena belajar dari Uncle Ben ni..


love,
-zulaikha-

11 127 comments:

s h a f i q h a s h i m _____ said... [Reply to comment]

hehe :) lepas ni review blog fiq plak tau.

zulaikha said... [Reply to comment]

@fiq:
insyaAllah... kalau ada idea.. haha..


err.. ok ke review ni?? ke ada yang kurang?? (-.-)??

Hasrol Nizam said... [Reply to comment]

wah, dah seratus ni...keep it up k~
kasi cecah 200 lak.. :)

budakhitam said... [Reply to comment]

fuiyoo..tahniah..bh baru jer 66..

zulaikha said... [Reply to comment]

@hasrol nizam:

thanks... nnt yg ke 200 nak wt review lagi.. =)

sebelas said... [Reply to comment]

tahniah kawan dh banyak :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

cik nurulain said... [Reply to comment]

wah. hebat lah zu. maybe zu aktif berbelog skang kut. anyway all the best. ape pon jgn lupakan CN yek.

zulaikha said... [Reply to comment]

@sebelas:

thanks...
btw, link awak saya letak kan kat http://zulaikhajunior.blogspot.com =)

zulaikha said... [Reply to comment]

@CN:
mungkin kot sbb zu ni aktif skit smenjak dua menjak ni.. =)

insyaAllah tak lupa..thanks sbb byk bg tunjuk ajr mse zu mula2 blogging dlu =)

BEN ASHAARI said... [Reply to comment]

ok dah tu zu ... kena buat banyak lagi taw.. rajin membaca artikal untuk tengok camana penulis mengolah ayat ... cadangan je yer .. hhehe

zulaikha said... [Reply to comment]

thanks... cadangan diterima.. nanti zu lawat2 blog orang lain.... =)

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.